Η Κατερίνα Παπουτσάκη πόσταρε την τεράστια κοιλιά της [εικόνα] - iefimerida.gr

Η Κατερίνα Παπουτσάκη πόσταρε την τεράστια κοιλιά της [εικόνα]

Η Κατερίνα Παπουτσάκη με πλατύ χαμόγελο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Κατερίνα Παπουτσάκη την προηγούμενη Δευτέρα έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της.

Εχοντας επιστρέψει σπίτι της με τον μικρό της, θέλησε να καλοσωρίσει το νέο μέλος της οικογένειάς της στον κόσμο με μια φωτογραφία της από τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της και με πολύ χιούμορ.

Πόσταρε μια φωτό της από τις τελευταίες ημέρες της κύησης όπου έδειχνε την τεράστια κοιλιά της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Μεσα σε αυτην την τεραστια κοιλιτσα (!) κρυβοταν το γλυκο μας πλασματακι! Καλως ηρθες καινουριε Ανθρωπε ❤️ Ευχαριστούμε που μας διαλεξες! Σε λατρευουμε μωρο μου ?. Ολα τα μωρακια του κοσμου να ειναι πάντα καλα και τυχερα! #υγεια #τυχη #ευλογια #μανουλαγιαδευτερηφορα #κιμων ? #motherforsecondtime #greatful #kimiwashidinginthere #welcometotheworld #thankuforchoosingus #weloveubaby ??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Papoutsaki (@katerina_papoutsaki) στις

Και έγραψε η Κατερίνα Παπουτσάκη: «Μέσα σε αυτήν την τεράστια κοιλίτσα (!) κρυβόταν το γλυκό μας πλασματάκι! Καλώς ήρθες καινούριε Άνθρωπε. Ευχαριστούμε που μας διάλεξες! Σε λατρεύουμε μωρό μου. Όλα τα μωράκια του κόσμου να είναι πάντα καλά και τυχερά».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ