Τραγωδία στην Αιθιοπία: Η Boeing αναβάλλει τα αποκαλυπτήρια του νέου 777x - iefimerida.gr

Τραγωδία στην Αιθιοπία: Η Boeing αναβάλλει τα αποκαλυπτήρια του νέου 777x

Η μινιατούρα του νέου Boeing 777x / Φωτογραφία: Boeing
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αναβάλλεται, μέχρι νεωτέρας, η πανηγυρική παρουσίαση του νέου αεροσκάφους 777x από τη Boeing, λόγω της τραγωδίας στην Αιθιοπία, με τη συντριβή του 737 MAX 8 της Ethiopian Airlines.

Σύμφωνα με το airlinerwatch, η Boeing προγραμμάτιζε την παρουσίαση του πρώτου 777Χ για την 13η Μαρτίου στο πλαίσιο ειδικής τελετής με την συμμετοχή προσκεκλημένων, διευθυντικών στελεχών της, προμηθευτών, αλλά και δημοσιογράφων του ειδικού Τύπου.

Mετά τις τραγικές εξελίξεις της χθεσινής ημέρας στην Αιθιοπία, ωστόσο, η Boeing ακύρωσε όλες τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις της τελετής παρουσίασης του 777X, που είναι αεροσκάφος νέας γενιάς και ευρείας ατράκτου.

Η κατασκευάστρια εταιρία επικεντρώνει τώρα τις προσπάθειές της στην διερεύνηση και την παροχή τεχνικής υποστήριξης προς τις αρμόδιες αρχές της Αιθιοπίας, προκειμένου να διερευνηθούν και να εντοπιστούν τα αίτια της πτώσης του 737 ΜΑΧ 8.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει προγραμματιστεί κάποια νέα ημερομηνία για την τελετή παρουσίασης του 777Χ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ