Μαρίν Λε Πεν: Την Κυριακή θα ψηφίσω λευκό! - iefimerida.gr

Μαρίν Λε Πεν: Την Κυριακή θα ψηφίσω λευκό!

Μαρίν Λε Πεν: Εγώ την Κυριακή θα ψηφίσω λευκό!
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τι θα ψηφίσει στις εκλογές της Κυριακής αποκάλυψε σήμερα η ηγέτης του ακροδεξιού γαλλικού κόμματος, Μαρίν Λεπέν, καλώντας έμμεσα τους οπαδούς της να πράξουν το ανάλογο...

Φαίνεται ότι η κυρία Λεπέν δεν θέλησε να δυσαρεστήσει κανέναν: ούτε τον υποψήφιο των σοσιαλιστών, Φρανσουά Ολάντ, ούτε τον νυν Γάλλο πρόεδρο, Νικολά Σαρκοζί. Για αυτό και θα ρίξει... λευκό!

Οπως χαρακτηριστικά είπε, «την Κυριακή, 6 Μαΐου, θα ψηφίσω λευκό. 'Εκανα την επιλογή μου».Μάλιστα, κάλεσε εμμέσως και τους οπαδούς της να κάνουν το ίδιο, αφού όπως ανέφερε «καθένας από σας θα κάνει τη δική του, υπεύθυνα και κατά συνείδηση. Αυτή είναι η μεγαλύτερη ελευθερία του πολίτη. Αυτή θα ασκήσω και εγώ».

Η ηγέρης του ακροδεξιού κόμματος της Γαλλίας δικαιολόγησε την επιλογή της λέγοντας πως «δεν θα εμπιστευτώ και δε θα δώσω ελπίδα σε κανέναν από τους δυο υποψηφίους. Αγαπώ τη χώρα μου πάρα πολύ. Αγαπώ και εσάς πάρα πολύ για να σας οδηγήσω σε ένα δρόμο με ψεύτικες ελπίδες».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ