Το tweet του Κυριάκου Μητσοτάκη για τον Κωνσταντίνο Καραμανλή – Γεννήθηκε σαν σήμερα - iefimerida.gr

Το tweet του Κυριάκου Μητσοτάκη για τον Κωνσταντίνο Καραμανλή – Γεννήθηκε σαν σήμερα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης (Φωτο: Eurokinissi)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, ανήρτησε στο Twitter μια φωτογραφία του από τα παιδικά του χρόνια με τον ιδρυτή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κωνσταντίνο Καραμανλή, ο οποίος γεννήθηκε σαν σήμερα, γράφοντας:

«Ο πολιτικός κινδυνεύει πιο πολύ από τις κολακείες των φίλων του, παρά από τις επιθέσεις των εχθρών του». Θυμάμαι συχνά τα αποφθέγματα του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Είναι ένας ανεκτίμητος και διαχρονικός οδηγός για μας τους πολιτικούς. Ο ιδρυτής της ΝΔ γεννήθηκε σαν σήμερα το 1907».

«Ο πολιτικός κινδυνεύει πιο πολύ από τις κολακείες των φίλων του, παρά από τις επιθέσεις των εχθρών του». Θυμάμαι συχνά τα αποφθέγματα του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Είναι ένας ανεκτίμητος και διαχρονικός οδηγός για μας τους πολιτικούς. Ο ιδρυτής της ΝΔ γεννήθηκε σαν σήμερα το 1907. pic.twitter.com/umMTIB4KNM


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ