Τους σκότωσε και στη συνέχεια τους έκαψε για να εξαφανίσει τα ίχνη του - iefimerida.gr

Τους σκότωσε και στη συνέχεια τους έκαψε για να εξαφανίσει τα ίχνη του

δολοφονία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνελήφθη σήμερα το πρωί από αστυνομικούς στη Μυτιλήνη ένας 39χρονος άνδρας, ο οποίος κατηγορείται ότι δολοφόνησε δύο άτομα στο νησί πριν από δέκα ημέρες.

Μετά από την αστυνομική έρευνα προέκυψε πως ο 39χρονος στις 18 Απριλίου σε ερημικό αγροτικό δρόμο κοντά στη διασταύρωση Λάρσου-Κεραμειών, πυροβόλησε με όπλο και τραυμάτισε θανάσιμα τους δύο άντρες, μετά από διαπληκτισμό που είχε μαζί τους.

Στη συνέχεια, αφού μετέφερε τα δύο θύματα με το αυτοκίνητο του ενός στην αγροτική περιοχή «Άγιος Ιωάννης» στα Κεραμειά Λέσβου, περιέλουσε εσωτερικά και εξωτερικά το όχημα με εύφλεκτο υγρό, έβαλε φωτιά και τράπηκε σε φυγή

Σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση, εμπρησμό, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, καθώς επίσης και παράνομη οπλοκατοχή-οπλοχρησία.
Συνελήφθη, για την υπόθεση, ένας 39χρονος ημεδαπός, ενώ βρέθηκε και το όπλο (περίστροφο) που είχε χρησιμοποιήσει.

Από τις έρευνες των αστυνομικών βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα σε θαμνώδη ερημική τοποθεσία στα Κεραμειά Λέσβου, τα παρακάτω:

  • Δύο αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης (χασίς), συνολικού βάρους 2.052 γραμμαρίων. 
  • Ένα 45άρι περίστροφο, το οποίο είχε χρησιμοποιήσει ο δράστης για την ανθρωποκτονία 
  • Ένα 9άρι πιστόλι κρότου
  •  Ένα φυσίγγιο αγνώστου διαμετρήματος και τρείς κάλυκες.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ