Κουβέλης: «ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ισοπέδωσαν την κοινωνία» - iefimerida.gr

Κουβέλης: «ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ισοπέδωσαν την κοινωνία»

Φώτης Κουβέλης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Eπίθεση κατά του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης στο πρωτομαγιάτικο μήνυμά του.

Ο κ. Κουβέρλης κάλεσε τους ψηφοφόρους να ακυρώσουν την πολιτική του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ και να μετατρέψουν την οργή τους σε ψήφο δύναμης προς τη Δημοκρατική Αριστερά.

«Οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι, η κοινωνία ολόκληρη, βρίσκονται κάτω από τα σκληρά και απαράδεκτα μέτρα που ισοπέδωσαν τα εργασιακά και κοινωνικά δικαιώματα. Είναι τα μέτρα που επέβαλε η πολιτική του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ και οδήγησε μεγάλα στρώματα της κοινωνίας να ζουν μέσα και κάτω από τη φτώχεια» σημειώνει σε μήνυμά του για τα εργασιακά ζητήματα με την ευκαιρία της εργατικής Πρωτομαγιάς ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, και προσθέτει:

«Απαιτείται άμεση άρση της νομοθεσίας που γκρέμισε τους κατώτατους μισθούς και τις συντάξεις. Επιβάλλεται ένα δίχτυ κοινωνικής προστασίας, με καθιέρωση ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος.

Οι πολίτες θα ακυρώσουν την πολιτική του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ και θα μετατρέψουν την οργή και την αγωνία τους σε ψήφο δύναμης για τη Δημοκρατική Αριστερά και την προοδευτική πολιτική που απεγκλωβίζει τη χώρα από το μνημόνιο και οδηγεί σε δρόμους διεξόδου από την κρίση».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ