Λατρεύουμε τα πιάτα από διαφορετικές κουζίνες με περίεργες γεύσεις.
Πικάντικα, γλυκόξινα, καυτερά πιάτα ιντριγκάρουν τους ουρανίσκους μας. Πολλά υλικά μπορούν να νοστιμέψουν τα πιάτα μας.
Ένα από αυτά που ανεβαίνει πολύ σε δημοφιλία είναι από την Κορέα και είναι ένα νέο μυστικό υλικό που κάνει θαύματα.
Πρόκειται για ένα παραδοσιακό Κορεάτικο συστατικό που μπορεί να μπει σε πολλά για διαφορετικά πιάτα.
Φτιάχνεται από κόκκινη πάστα τσίλι, κολλώδες ρύζι και σόγια που έχει υποστεί ζύμωση.
Είναι καυτερό, πικάντικο, και γλυκόξινο ταυτόχρονα.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο