Τσίπρας: «Το μήνυμα της Πρωτομαγιάς θα γραφτεί στην κάλπη» - iefimerida.gr

Τσίπρας: «Το μήνυμα της Πρωτομαγιάς θα γραφτεί στην κάλπη»

Πρωτομαγιά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μήνυμα εντατικοποίηση των αγώνων έστειλε από τα Ιωάννινα ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας ο οποίος έκανε αναφορά στην εργατική Πρωτομαγιά αλλά και στις εκλογές της 6ης Μαίου.

«Σήμερα είναι ημέρα αγώνα. Είναι μέρα μνήμης. Είναι μέρα που μας θυμίζει ότι η πορεία της ανθρωπότητας και η ιστορία γράφτηκε μέσα από εργατικούς αγώνες, από την ανυπακοή των λαών, στο Σικάγο, στην Καισαριανή με τους εκτελεσθέντες από τους ναζί, στη Θεσσαλονίκη το ΄36.

Με αγώνες, με αίμα και με θυσίες κατάφεραν οι λαοί να αλλάξουν την ιστορία. Έτσι και τώρα. Το μνημόνιο, τα εργασιακά δικαιώματα, η δημοκρατία, η ελευθερία, η κοινωνική δικαιοσύνη και η προκοπή μπορεί να κερδηθεί μόνο μέσα από ανυποχώρητους αγώνες, μόνο μέσα από την άρνηση των λαών να συνεχίσουν στο δρόμο της καταστροφής.

Είμαστε βέβαιοι ότι το μήνυμα της Πρωτομαγιάς θα είναι κι ένα μήνυμα που θα γραφτεί στο αποτέλεσμα της κάλπης στις 6 του Μάη» είπε ο κ. Τσίπρας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ