Στον εισαγγελέα ο Μάκης Ψωμιάδης - iefimerida.gr

Στον εισαγγελέα ο Μάκης Ψωμιάδης

ΓΑΔΑ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη ΓΑΔΑ πέρασε τη νύχτα ο Μάκης Ψωμιάδης, ο οποίος οδηγήθηκε σήμερα το πρωί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Η μεταφορά του πρώην ισχυρού άντρα της ΠΑΕ Καβάλας έγινε με από την πίσω πόρτα της ΓΑΔΑ με προορισμό την πρώην σχολή Ευελπίδων και το γραφείο του εισαγγελέα προκειμένου να εκτελεστεί το ένταλμα προσωρινής κράτησης.

Ο Μάκης Ψωμιάδης, ο οποίος κατηγορείται για την υπόθεση των στημένων παιχνιδιών, πάτησε και πάλι σε ελληνικό έδαφος χθες λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι κλιμάκιο της Ιντερπόλ στην ΠΓΔΜ τον παρέδωσε. Στα Σκόπια έμεινε για περίπου έξι μήνες έγκλειστος σε μία από τις πιο σκληρές φυλακές.

Στην Αθήνα και τη ΓΑΔΑ έφτασε λίγο μετά τις 20.00και ανέβηκε στον 7ο όροφο του κτιρίου χωρίς να τον δει κανένας. Εκεί βρίσκονταν οι δικηγόροι του, ο γιος του και η κόρη του.

Υπενθυμίζεται πως ο πρώην ποδοσφαιρικός μεγαλοπαράγοντας αντιμετωπίζει τις πράξεις της διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης, της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες (σ.σ. ξέπλυμα βρώμικου χρήματος) κατ' επάγγελμα και κατά συνήθεια, της εκβίασης με απειλή βλάβης του επαγγέλματος του εξαναγκαζομένου κατ' επάγγελμα, κατά συνήθεια και κατ' εξακολούθηση και της ηθικής αυτουργίας σε απάτη κατ' επάγγελμα, κατά συνήθεια και κατ' εξακολούθηση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ