Εμφάνιση έκπληξη της Μέγκαν Μαρκλ αλά ροκ σταρ -Επισκίασε την Κέιτ Μίντλετον [εικόνες] - iefimerida.gr

Εμφάνιση έκπληξη της Μέγκαν Μαρκλ αλά ροκ σταρ -Επισκίασε την Κέιτ Μίντλετον [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ώρα που φουντώνουν οι φήμες περί ανταγωνισμού με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον, δημιουργώντας ανησυχίες στο παλάτι, πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ έκαναν μια εμφάνιση σαν πραγματικοί σταρ.

Ενώ μόλις πριν λίγες ημέρες βασιλικός βιογράφος προέβλεπε ότι οι άνδρες με τα γκρι του Μπάκιγχμαμ, είναι πολύ πιθανό πολύ σύντομα να επέμβουν για να ρίξουν την Μέγκαν Μαρκλ καθώς ολοφάνερα δούκας και δούκισσα του Σάσεξ προσπαθούν να επισκιάσουν και την Κέιτ Μίντλετον και τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, ο οποίος όμως είναι διάδοχος του θρόνου, το ζευγάρι σήμερα έκανε ακριβώς αυτό!

Την ώρα που πρίγκιπας Γουίλιαμ και Κέιτ Μίνλτετον επισκέπτονταν το Μπλάκπουλ, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ πραγματοποιούσαν μια εμφάνιση αλά ροκ σταρ στο Λονδίνο.

Εμφάνιση έκπληξη της Μέγκαν Μαρκλ αλά ροκ σταρ -Επισκίασε την Κέιτ Μίντλετον [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Αρχικά στη σκηνή του του SSE Arena στο Γουέμπλεϊ ανέβηκε ο πρίγκιπας Χάρι για να μιλήσει ενθαρρύνοντας την ευαισθητοποίηση των πολιτών σε κοινωνικά κει περιβαλλοντικά θέματα.

Την ώρα που ολοκλήρωνε την ομιλία του ο πρίγκιπας Χάρι, ξαφνικά, είπε: «Θα προσπαθήσω να σύρω την γυναίκα μου στη σκηνή». Στο γήπεδο επικράτησε πανζουρλισμός, με το κοινό να ουρλιάζει και να χειροκροτάει. Ο πρίγκιπας Χάρι κατευθύνθηκε προς τα παρασκήνια και μετά από μερικά δευτερόλεπτα επέστρεψε κρατώντας από το χέρι την Μέγκαν Μαρκλ.

Εμφάνιση έκπληξη της Μέγκαν Μαρκλ αλά ροκ σταρ -Επισκίασε την Κέιτ Μίντλετον [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Εμφάνιση έκπληξη της Μέγκαν Μαρκλ αλά ροκ σταρ -Επισκίασε την Κέιτ Μίντλετον [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Καθώς κατευθύνθηκε στο κέντρο της σκηνής κρατώντας το χέρι της συζύγου του ο πρίγκιπας Χάρι είπε από το μικρόφωνο: «Είμαι μαζί σου και είμαστε μαζί σου».

Εμφάνιση έκπληξη της Μέγκαν Μαρκλ αλά ροκ σταρ -Επισκίασε την Κέιτ Μίντλετον [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Εμφάνιση έκπληξη της Μέγκαν Μαρκλ αλά ροκ σταρ -Επισκίασε την Κέιτ Μίντλετον [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Και στη συνέχεια εν μέσω πάλι αλαλαγμών αποχώρησαν μαζί από τη σκηνή.

Ανάμεσα στο κοινό βρίσκονταν σελέμπριτις, όπως η Ναόμι Κάμπελ και η Νικόλ Σέρτζινγκερ.

Η Μέγκαν Μαρκλ ήταν για μια ακόμη φορά εντυπωσιακή, πολύ πιο απλή, όμως, από ό,τι συνήθως, φορώντας ένα skinny τζιν, μια μαρινιέρα και ένα μπλε μπλέιζερ.

Η εμφάνιση αυτή του ζευγαριού, η οποία μάλιστα δεν ήταν ακριβώς προγραμματισμένη, αφού στο πρόγραμμα ήταν να εμφανιστεί μόνο ο πρίγκιπας Χάρι, αναμένεται να ρίξει νέο λάδι στη φωτιά και στη συζήτηση που έχει ξεκινήσει κατά πόσο οι Σάσεξ, ο Χάρι παρασυρμένος από την Μέγκαν, οδεύουν στο να επαναλάβουν ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα στο βρετανικό παλάτι: Εκείνο που συνέβη πριν χρόνια, όταν ο βασιλιάς Εντουαρντ, ο λατρεμένος του λαού, παράτησε το θρόνο γιατί ερωτεύτηκε μια Αμερικανή διαζευγμένη, υπέρ του αδελφού του, μετέπειτα βασιλιά Γεωργίου, ο οποίος ήταν λιγότερο λαοφιλής, αλλά πιο ορθολογιστής.

Πολλοί βασιλικοί παρατηρητές βλέπουν ότι ο -έτσι και αλλιώς- λαοφιλής πρίγκιπας Χάρι οδεύει σε έναν περίεργο δρόμο μετά το γάμο του με την Μέγκαν Μαρκλ προσπαθώντας να επιβάλουν τη δική τους ατζέντα και να στρέψουν τα φώτα της δημοσιότητας επάνω τους. Οι ίδιοι παρατηρητές υποστηρίζουν ότι τα φώτα και η προσοχή πρέπει να είναι στραμμένα στον πρίγκιπα Γουίλιαμ, διάδοχο του θρόνου ο οποίος έχει το δικαίωμα να ορίζει την ατζέντα και τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας να την ακολουθούν.

Εμφάνιση έκπληξη της Μέγκαν Μαρκλ αλά ροκ σταρ -Επισκίασε την Κέιτ Μίντλετον [εικόνες] | iefimerida.gr 5
Εμφάνιση έκπληξη της Μέγκαν Μαρκλ αλά ροκ σταρ -Επισκίασε την Κέιτ Μίντλετον [εικόνες] | iefimerida.gr 6
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ