Εισαγγελική έρευνα για τα περί χρηματοδότησης Σαρκοζί από τον Καντάφι - iefimerida.gr

Εισαγγελική έρευνα για τα περί χρηματοδότησης Σαρκοζί από τον Καντάφι

Εισαγγελική έρευνα για τα περί χρηματοδότησης Σαρκοζί από τον Καντάφι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τα... καλά το δρόμο της δικαιοσύνης πήρε η υπόθεση Σαρκοζί - Mediapart, αφού μετά την αγωγή του πρώτου εναντίον της ιστοσελίδας, η Εισαγγελία του Παρισιού άρχισε ήδη την προκαταρκτική έρευνα.

Συγκεκριμένα, η Εισαγγελία του Παρισιού, ξεκίνησε την έρευνα για «ψευδή στοιχεία και χρήση ψευδών στοιχείων» και «δημοσίευση ψευδών ειδήσεων», μετά από αγωγή του απερχόμενου προέδρου Νικολά Σαρκοζί κατά της ειδησεογραφικής ιστοσελίδας Mediapart.


Η αγωγή έχει ως στόχο την ιστοσελίδα Mediapart, τον διευθυντή σύνταξης Εντβί Πλενέλ καθώς και δύο δημοσιογράφους, τον Φαμπρίς Αρφί και τον Καρλ Λάσκε, που υπέγραψαν το Σάββατο ένα άρθρο που αναφέρεται σε ένα πιθανολογούμενο ανεπίσημο σημείωμα για υποστήριξη της Λιβύης στην προεκλογική εκστρατεία του Γάλλου Προέδρου το 2007, με το ποσό των 50 εκ. ευρώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ