Τα αυγά σκραμπλ, ίσως, είναι μία από τις πιο εύκολες συνταγές. Ωστόσο, θα έχετε παρατηρήσει πως δεν είναι όλα το ίδιο.
Κάποια είναι πιο αεράτα και αφράτα, ενώ άλλα πιο σκληρά. Πολλές φορές, μάλιστα, όταν φτιάχνετε στο σπίτι δεν σας βγαίνουν όπως τα αυγά σκραμπλ στο αγαπημένος σας μαγαζί για brunch.
Οπως όλα, όμως, έτσι και αυτά έχουν το μυστικό τους.
Ποιο είναι αυτό;
Η σόδα
Προσθέστε μια μικρή ποσότητα στο μείγμα αυγών σας και ανακατέψτε. Τα αυγά θα βγουν πιο αφράτα, ελαφρύτερα και φυσικά πεντανόστιμα.
Η θερμότητα του τηγανιού κάνει τις φυσαλίδες της σόδας να διογκωθούν, με αποτέλεσμα να αφρατέψουν και τα αυγά. Και επειδή η σόδα δεν έχει οσμή και γεύση, ούτε που θα την καταλάβετε.
Φωτογραφίες: Unsplash
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο