Η συγκινητική ανάρτηση του Αδωνι για τον πατέρα του- Εφυγε πριν από 29 χρόνια από έμφραγμα - iefimerida.gr

Η συγκινητική ανάρτηση του Αδωνι για τον πατέρα του- Εφυγε πριν από 29 χρόνια από έμφραγμα

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης- φωτογραφία eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια πολύ διαφορετική ανάρτηση έκανε σήμερα στο twitter ο Αδωνις Γεωργιάδης. Ούτε πολιτική, ούτε κόντρα, ούτε τίποτα από αυτά που μας έχει συνηθίσει ο πάντα παθιασμένος με την πολιτική αντιπαράθεση Αδωνις Γεωργιάδης.

Η σημερινή ανάρτηση αφορούσε τον πατέρα του, που έφυγε από την ζωή πριν από 29 χρόνια από έμφραγμα. Και ξαφνικά άλλαξε όλη μου η ζωή, γράφει ο Αδωνις Γεωργιάδης, που εκείνη την εποχή δεν ήταν ακόμα ούτε 18 ετών. Και καταλήγει με μια σοφή συμβουλή: Να αγαπάτε και να χαίρεστε τους δικούς σας ανθρώπους διότι τίποτε δεν είναι δεδομένο...

05 Μαρτίου 1990, πριν από 29 χρόνια, άλλαξε ξαφνικά όλη μου η ζωή. Περίπου αυτή την ώρα έμαθα ότι έφυγε ξαφνικά ο πατέρας μου από έμφραγμα. Δεν είχα ακόμη τότε κλείσει ούτε τα 18 μου χρόνια. Να αγαπάτε και να χαίρεστε τους δικούς σας ανθρώπους διότι τίποτε δεν είναι δεδομένο.

Η συγκινητική ανάρτηση του Αδωνι για τον πατέρα του- Εφυγε πριν από 29 χρόνια από έμφραγμα | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Άδωνις Γεωργιάδης Twitter
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ