Πατέρας επιχείρησε να θυσιάσει τον γιό του μέσα σε νεκροταφείο! - iefimerida.gr

Πατέρας επιχείρησε να θυσιάσει τον γιό του μέσα σε νεκροταφείο!

Πατέρας επιχείρησε να θυσιάσει τον γιό του μέσα σε νεκροταφείο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένας 30χρονος άνδρας από το Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια, συνελήφθη όταν προσπάθησε σύμφωνα με τις Αρχές, να σκοτώσει το ίδιο του το παιδί μέσα σε ένα νεκροταφείο, κόβοντάς του τις φλέβες.

Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, ο Ραμίρεζ, έσπασε ένα απο τα κεριά που έφερε μαζί του στο κοιμητήριο και χρησιμοποίησε τα κομμάτια γυαλιού, για να κόψει τις φλέβες του άτυχου παιδιού, ενω στη συνέχεια έκοψε και τις δικές του.

Ευτυχώς η μητέρα του παιδιού βρέθηκε στο νεκροταφείο την κατάλληλη στιγμή και κινητοποιώντας ακόμη δύο άγνωστες γυναίκες που βρήκε εκεί, την 21 ετών Κόρει Γκρανμπερυ και τη φίλη της Τζαμίσα Πίρες, έτρεξε να πάρει από τα χέρια του άνδρα της το 8χρονο παιδί, το οποίο είχε ήδη τραυματιστεί και αιμορραγούσε φωνάζοντας στον πατέρα του να μην το κάνει.

«Το μητρικό μου ένστικτο όταν τον , θορυβήθηκε μέσα μουείδα να τραυματίζειαυτό το μικρό αγόρι Έγιναν όλα θολά. Ήθελα απλώς να σταματήσει»Η Πίρες, προσπάθησε να πείσει τον πατέρα του παιδιού να το αφήσει, όπως αναφέρει η ίδια στην εφημερίδα Σαν Ντιεγκο Union Tribune: ..

Ο Ραμίρεζ όμως δεν άφηνε το αγόρι και επαναλάμβανε σχεδόν μηχανικά «Πηγαίνουμε στον Χριστο… πηγαινουμε στον Χριστο…»

Rady’s Τελικά ο Ραμίρεζ άφησε το αγόρι και άρχισε να τρέχει, μέχρι που τον σταμάτησε ο 60χρονος ειδικός φρουρός του νεκροταφείου.
Το παιδί μετά την απελευθέρωση του, έτρεξε στην αγκαλιά των τριών γυναικών, οι οποίες του έδεσαν σφιχτά τις πληγές με ενα μπλουζάκι και το μετέφεραν στο Παιδικό Νοσοκομείο

O πατέρας μεταφέρθηκε σε ένα κοντινό νοσοκομείο και στη συνέχεια οδηγήθηκε στις φυλακές με κατηγορίες κακοποίησης παιδιού και απόπειρας ανθρωποκτονίας.Όταν συνελήφθη, ο Τζόζεφ Ραμίρεζ ισχυρίστηκε ότι η μητέρα του, η νεκρή γιαγιά δηλαδή του παιδιού, τον κάλεσε να το σκοτώσει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ