Στα πρόθυρα νευρικού κλονισμού η Μπρούνι- Φοβάται για τη ζωή του Σαρκοζί - iefimerida.gr

Στα πρόθυρα νευρικού κλονισμού η Μπρούνι- Φοβάται για τη ζωή του Σαρκοζί

Closer: Στα πρόθυρα νευρικού κλονισμού η Μπρούνι- Φοβάται για τη ζωή του Σαρκοζί
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τόσο ταραγμένη είναι η σύζυγος του προέδρου της Γαλλίας από τα προγνωστικά που μιλούν για θρίαμβο του Φρανσουά Ολάντ στον δεύτερο γύρο των εκλογών ώστε έχει γίνει σκιά του εαυτού της, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του γαλλικού περιοδικού.

«Η συντετριμμένη από τα προεκλογικά γκάλοπ Κάρλα Μπρούνι έχει πιεστεί τόσο πολύ ώστε σταμάτησε να θηλάζει τη κορούλα της», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο θέμα του δημοφιλούς εντύπου και επισημαίνει ότι παρότι το μωρό είναι πλέον έξι μηνών το πρώην μοντέλο ήθελε πολύ να συνεχίσει τον θηλασμό τουλάχιστον για τρεις μήνες ακόμα.

Η εξέλιξη της εκλογικής αναμέτρησης για την προεδρία της Γαλλίας, όμως, έχει προκαλέσει «πραγματικό ψυχολογικό σοκ» στην 44χρονη Κάρλα η οποία κλαίει συνέχεια, ξεσπάει στους φίλους της και έχει χάσει τον ύπνο της.

Στα πρόθυρα νευρικού κλονισμού η Μπρούνι- Φοβάται για τη ζωή του Σαρκοζί | iefimerida.gr 0

«Οι ξέγνοιαστες μέρες του 2009 έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Σήμερα ακόμη και ο ύπνος της είναι διαταραγμένος. Ζει τις χειρότερες στιγμές της ζωής της σαν πρώτη κυρία της Γαλλίας, όχι μόνο επειδή δεν ξέρει τί θα δείξουν οι κάλπες της 6ης Μαΐου αλλά κυρίως επειδή δεν μπορεί να αντέξει τη βία της προεκλογικής καμπάνιας», αναφέρει το περιοδικό επικαλούμενο στενούς φίλους του προεδρικού ζεύγους και δημοσιεύει φωτογραφία της Κάρλα Μπρούνι....

...πριν τις προεδρικές εκλογές και...

Στα πρόθυρα νευρικού κλονισμού η Μπρούνι- Φοβάται για τη ζωή του Σαρκοζί | iefimerida.gr 1

...μετά τον πρώτο γύρο και τη διαφαινόμενη νίκη Ολάντ.

Στα πρόθυρα νευρικού κλονισμού η Μπρούνι- Φοβάται για τη ζωή του Σαρκοζί | iefimerida.gr 2

Ενα μήνα πριν άλλωστε είχε η ίδια δηλώσει σε τηλεοπτική συνέντευξη ότι φοβόταν για την υγεία του 56χρονου Νικολά Σαρκοζί. «Μπορεί να ακούγεται τρελό αλλά δίνεται τόσο πολύ στην καμπάνια ώστε δεν προσέχει καθόλου τον εαυτό του. Είναι τόσο αφοσιωμένος ώστε μεταφέρει την ένταση στο σπίτι. Δεν σταματάει ποτέ. Δουλεύει 20 ώρες την ημέρα και φοβάμαι τόσο πολύ ότι θα πεθάνει εντελώς ξαφνικά επειδή τραβάει τις αντοχές του στα άκρα», δήλωνε τότε η Κάρλα Μπρούνι και αιτιολογούσε την απόγνωση του συζύγου της για το αποτέλεσμα της 6ης Μαΐου: «Τί θα μπορούσε να κάνει μετά την προεδρία της Γαλλίας; Να γίνει πάλι πρωθυπουργός; Να γίνει δήμαρχος; Θα πρέπει να παρατήσει την πολιτική»!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ