Μητσοτάκης: Αποδοκιμασία του ΣΥΡΙΖΑ τα εκλογικά αποτελέσματα στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο - iefimerida.gr

Μητσοτάκης: Αποδοκιμασία του ΣΥΡΙΖΑ τα εκλογικά αποτελέσματα στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο

Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης / Φωτογραφία: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη συντριπτική νίκη της κεντροδεξιάς παράταξης στις εκλογές του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου σχολίασε, μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter, ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Η εκλογή του Αθανάσιου Εξαδάκτυλου με 62% στην Προεδρία του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου είναι σημαντική. Οχι μόνον γιατί σε μια ακόμη κάλπη αποδοκιμάζεται ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά γιατί δείχνει ότι ο ιατρικός κόσμος έχει αγκαλιάσει το πρόγραμμα της ΝΔ για την αναβάθμιση της δημόσιας υγείας» υποστήριξε, συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η εκλογή του Αθ. Εξαδάκτυλου με 62% στην Προεδρία του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου είναι σημαντική. Όχι μόνον γιατί σε μια ακόμη κάλπη αποδοκιμάζεται ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά γιατί δείχνει ότι ο ιατρικός κόσμος έχει αγκαλιάσει το πρόγραμμα της Ν.Δ. για την αναβάθμιση της δημόσιας υγείας.

Υπενθυμίζεται ότι η κεντροδεξιά παράταξη ΔΗΚΙ-ΕΝΟΣΥ έλαβε το 62% των ψήφων, καταλαμβάνοντας τις 9 από τις 15 έδρες του νέου ΔΣ του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου.

Το «Αγωνιστικό Μέτωπο», που στηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ, έλαβε δυο έδρες -έναντι τριών, που είχε στο προηγούμενο σχήμα του ΔΣ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ