Βενιζέλος: Ο λαός να μη βάλει στη Βουλή την ακροδεξιά - iefimerida.gr

Βενιζέλος: Ο λαός να μη βάλει στη Βουλή την ακροδεξιά

Ευάγγελος Βενιζέλος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έκκληση στο λαό να μην ανοίξει τις πόρτες της Βουλής στην «ακροδεξιά του βαδίσματος της χήνα» διατυπώνει με συνέντευξη του στο Reuters o πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.

Αναφερόμενος στην Χρυσή Αυγή ο κ Βενιζέλος τόνισε χαρακτηριστικά:

«Η Χρυσή Αυγή είναι ένα φαινόμενο ακραίο, θεωρώ ότι είναι δείγμα εκφασισμού και είμαστε ριζικά αντίθετοι. Θεωρούμε ότι είναι προσβολή προς την ιστορία μας και προς το Κοινοβούλιο μας», ανέφερε και προειδοποίησε ότι «η Ελλάδα ίσως ζήσει τη δική της περίοδο της Βαϊμάρης που είχε περάσει η Γερμανία, πριν από την άνοδο του Χίτλερ».

Κάλεσε μάλιστα την Ε.Ε. να αντιμετωπίσει την άνοδο της Ακροδεξιάς σε ολόκληρη την ήπειρο, σημειώνοντας ότι η επιτυχία του Εθνικού Μετώπου της Μαρίν Λεπέν στον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών στη Γαλλία με ποσοστό που άγγιξε το 20% αποδεικνύει τη δεξιά στροφή των ψηφοφόρων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ