Το κορυφαίο VW Touareg με 421 άλογα - iefimerida.gr

Το κορυφαίο VW Touareg με 421 άλογα

Το κορυφαίο VW Touareg με 421 άλογα
Κώστας Φούζας

Mε 421 άλογα και 900 Nm ροπή, το VW Touareg V8 TDI είναι το ισχυρότερο SUV στην γκάμα της φίρμας.

Η συγκεκριμένη έκδοση εφοδιάζεται με μοτέρ πετρελαίου 4.000 κυβικών εκατοστών, με 8 κυλίνδρους σε διάταξη V. Σε συνδυασμό με το 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων και την τετρακίνηση 4Motion, το νέο Touareg V8 προσφέρει 0-100 km/h σε μόνο 4.9 sec και μπορεί να φθάσει σε τελική ταχύτητα 250 km/h (ηλεκτρονικά περιορισμένη). Παράλληλα, η νέα έκδοση είναι συμβατή με το νεότερο πρότυπο ρύπων Euro 6d-Temp.

To Τouareg V8 TDI συνοδεύεται από επιπλέον στάνταρ εξοπλισμό όπως αερανάρτηση, ηλεκτρική πόρτα χώρου αποσκευών, δερμάτινο σαλόνι, ειδικά καθίσματα άνεσης, αυτόματα φώτα, 19άρες ζάντες και πολλά ακόμη στοιχεία.

Η παρουσίαση του ισχυρότερου Touareg θα γίνει στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης και στα μέσα την Άνοιξης θα ξεκινήσει η εμπορική του διάθεση στις ευρωπαϊκές αγορές.

Τέλος, να τονίσουμε πως η νέα γενιά του μοντέλου βρίσκεται στην Ελλάδα από τα μέσα της προηγούμενης χρονιάς και οι τιμές του ξεκινούν από τα 78.650 ευρώ.

Το κορυφαίο VW Touareg με 421 άλογα | iefimerida.gr 0
Το κορυφαίο VW Touareg με 421 άλογα | iefimerida.gr 1
Το κορυφαίο VW Touareg με 421 άλογα | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VW Touareg
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ