Λοβέρδος: Μόλις κλείσουν οι κάλπες, να ανακοινωθεί αμέσως η κυβέρνηση - iefimerida.gr

Λοβέρδος: Μόλις κλείσουν οι κάλπες, να ανακοινωθεί αμέσως η κυβέρνηση

Λοβέρδος: μόλις κλείσουν οι κάλπες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετεκλογικές διαδικασίες... ασυνήθιστα ταχύρρυθμες προτείνει ο Ανδρέας Λοβέρδος, ώστε να μην υπάρξουν χρονικά περιθώρια «για διασπορά ειδήσεων ανασφάλειας για το μέλλον της Ελλάδας».

Συγκεκριμένα ο υπουργός Υγείας, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΒήμαFM», ζήτησε να ανακοινωθεί αμέσως μετά τις εκλογές το όνομα του του πρωθυπουργού και η σύνθεση της κυβέρνησης, με σκοπό να μην υπάρξει «μεσοδιάστημα» αβεβαιότητας και αρνητικής φημολογίας.

Εξυπακούεται ότι αυτό που εισηγείται ο κ. Λοβέρδος θα μπορούσε να υλοποιηθεί, μόνο στην περίπτωση κατά την οποία θα άρχιζαν εγκαίρως – ίσως ... από τώρα- οι «ζυμώσεις» ανάμεσα στα κόμματα που πιθανότατα θα συγκυβερνήσουν. Δηλαδή τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ.

Σε ό,τι αφορά το ενδεδειγμένο πρόσωπο για το αξίωμα του πρωθυπουργού, ο κ. Λοβέρδος υποστήριξε τη θέση που έχει διατυπώσει και ο Ευάγγελος Βενιζέλος: «Πολιτική κυβέρνηση» και «πολιτικό πρόσωπο» για την πρωθυπουργική θέση.

Μιλώντας για τα κριτήρια με τα οποία θα ψηφίσει ο κόσμος την Κυριακή, ο κ. Λοβέρδος τόνισε:

«Η λογική της Δευτέρας 7 Μαΐου θα καθορίσει τη στάση των πολιτών και όχι το συναίσθημα που σήμερα νιώθουν απέναντι σε όσα έχουν υποστεί και που το συναίσθημα αυτό μπορεί να είναι από έναν απλό εκνευρισμό ή μια αγανάκτηση και να φτάνει μέχρι το μίσος».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ