Κανάκης: Πιστεύω ότι ο Έλληνας θα σεβαστεί τον εαυτό του και τη χώρα - iefimerida.gr

Κανάκης: Πιστεύω ότι ο Έλληνας θα σεβαστεί τον εαυτό του και τη χώρα

Αντώνης Κανάκης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τις επερχόμενες εκλογές και τις ελπίδες που τρέφει για το αποτέλεσμα, την τηλεόραση αλλά και την εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα», μίλησε, μεταξύ άλλων, σε συνέντευξή του ο Αντώνης Κανάκης.

Μιλώντας στο ένθετο «Glam» της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος», ο γνωστός παρουσιαστής είπε, αναφερόμενος στις εκλογές της Κυριακής: «Περιμένω να δω αν οι αγανακτισμένοι Έλληνες πολίτες ξαναψηφίσουν τα δύο ένοχα και υπεύθυνα για την σχεδόν καταστροφή της χώρας κόμματα. Αν το κάνουν, θα τα χάσω πραγματικά! Προσωπικά ελπίζω και πιστεύω ότι ο Έλληνας έχει φάει ένα πολύ δυνατό αφυπνιστικό χαστούκι τα τελευταία δύο χρόνια και ότι θα σεβαστεί τον εαυτό του και την χώρα του. Αν δεν συμβεί αυτό, μετά εμείς θα είμαστε υπεύθυνοι, όχι αυτοί».

Απαντώντας σε ερώτηση για το μέλλον του «Ράδιο Αρβύλα», δήλωσε: «Πάντα, μετά το τέλος της σεζόν αποφασίζουμε για το αν θέλουμε να πάμε ακόμα μία χρονιά. Πάντως, το Ράδιο Αρβύλα είναι ένας ζωντανός οργανισμός που αλλάζει συνεχώς», ενώ για το αν θα τον ενοχλούσε να μείνει εκτός τηλεόρασης είπε: «Δεν έχω τέτοια θέματα. Εννοώ πως, πρώτον, δεν με ενδιαφέρει να υπάρχω ντε και καλά στα τηλεοπτικά και πως, δεύτερον, αισθάνομαι ότι από πάντα είχα και συνεχίζω να έχω πολλά μέσα μου για να εκφράσω».

Τέλος, παραδέχτηκε ότι δεν το έχει επηρεάσει ιδιαίτερα η οικονομική κρίση σε προσωπικό επίπεδο λέγοντας χαρακτηριστικά: «Βρίσκομαι σε πολύ καλή επαγγελματική περίοδο, έτσι δέχομαι έμμεσες συνέπειες της κρίσης, όχι σε πολύ μεγάλο βαθμό πρέπει να ομολογήσω, έχοντας βεβαίως πλήρη κοινωνική συνείδηση ότι αποτελώ εξαίρεση».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ