Υπόνοιες για στημένα παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Ισπανίας - iefimerida.gr

Υπόνοιες για στημένα παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Ισπανίας

Primera Division
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ερευνα φέρεται να έχει ξεκινήσει η διοργανώτρια αρχή του ισπανικού πρωταθλήματος μετά από καταγγελίες για την πιθανή ύπαρξη στημένων αγώνων στην φετινή Primera Division.

Σύμφωνα με τον ραδιοφωνικό σταθμό «Cadena Ser», τις υποψίες τις ισπανικής λίγκας κίνησαν οι στοιχηματισμοί σε αρκετά παιχνίδια του πρωταθλήματος, που είχε ως αποτέλεσμα την έναρξη έρευνας, ενώ μεταξύ αυτών των αγώνων περιλαμβάνεται η εκτός έδρας νίκη της Σπόρτινγκ Χιχόν (φωτογραφία) επί της Εσπανιόλ με 3-0 το περασμένο Σάββατο, αποτέλεσμα που διατηρεί ζωντανές τις ελπίδες της Χιχόν για παραμονή στην κατηγορία.

Η διοργανώτρια αρχή του ισπανικού πρωταθλήματος με ανακοίνωσή της αρνείται πως έχει ξεκινήσει έρευνα για ύποπτους αγώνες τόσο στην πρώτη, όσο και στην δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ