Πρώην ερωμένη διάσημου άσου της Premier League τον έντυνε γυναίκα - iefimerida.gr

Πρώην ερωμένη διάσημου άσου της Premier League τον έντυνε γυναίκα

Μάριο Μπαλοτέλι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Μάριο Μπαλοτέλι συγκέντρωσε για μία ακόμη φορά τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του για εξωγηπεδικούς λόγους μετά τις πικάντικες αποκαλύψεις πρώην ερωμένης του.

Ο εκκεντρικός επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι, ο οποίος έχει απασχολήσει αρκετές φορές για τις περιπέτειές του εκτός των γηπέδων, φέρεται να είχε κρυφό δεσμό επί ενάμισι χρόνο με την Κλόε Εβανς, όπως υποστηρίζει η ίδια με δηλώσεις της στην «Sun», ενώ αποκάλυψε πως μετέτρεψε τον 21χρονο άσο της Premier League σε γυναίκα. «Δεν θα ξεχάσω ποτέ την ημέρα που του έκανα μία γυναικεία μεταμόρφωση, του άρεσε πάρα πολύ. Βρήκαμε μία ξανθιά περούκα και χρησιμοποίησα το μέικ απ μου. Τον μετέτρεψα σε Μέριλιν Μπαλοτέλι! Ηταν τόσο αστείο. Το κραγιόν μου ήταν τόσο ροζ, που έκανε τρομερή αντίθεση με το δέρμα του».

Η 21χρονη Αγγλίδα αποκάλυψε επίσης πως ο Ιταλός άσος δεν έδειχνε να έχει πρόβλημα που απατούσε την σύντροφό του και διάσημο μοντέλο, Ραφαέλα Φίκο μαζί της. «Κάθε φορά γυρνούσε σε μένα, γιατί εγώ ήμουν η αγαπημένη του. Η Ραφαέλα νόμιζε ότι ο Μάριο ήταν μόνο δικός της, όμως του ήταν αδύνατο να με παρατήσει. Δεν έδειχνε να έχει ενοχές που την απατούσε μαζί μου».

Πρώην ερωμένη διάσημου άσου της Premier League τον έντυνε γυναίκα | iefimerida.gr 0

Η 21χρονη Κλόε Εβανς, που αποκάλυψε τις λεπτομέρειες από την σχέση της με τον διάσημο άσο της Premier League.

Πρώην ερωμένη διάσημου άσου της Premier League τον έντυνε γυναίκα | iefimerida.gr 1

Ο Μπαλοτέλι μαζί με την σύντροφό του, Ραφαέλα Φίκο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ