Το ηλεκτρικό Kia Soul με αυτονομία 452 χιλιομέτρων - iefimerida.gr

Το ηλεκτρικό Kia Soul με αυτονομία 452 χιλιομέτρων

Το ηλεκτρικό Kia Soul
Κώστας Φούζας

Η Kia παρουσιάζει το αναβαθμισμένο e-Soul με μεγαλύτερη αυτονομία κίνησης και περισσότερες τεχνολογίες συνδεσιμότητας.

Το νέο Kia e-Soul θα πωλείται στην Ευρώπη σε δύο εκδόσεις μπαταριών (39,2 kWh, 64 kWh) προσφέροντας μια εναλλακτική με χαμηλότερο κόστος. Η βασική έκδοση των 39,2 kWh συνδυάζεται με ηλεκτροκινητήρα 136 ίππων με ροπή 365 Nm και προσφερόμενη αυτονομία με μία φόρτιση έως 277 χιλιόμετρα. Η μεγαλύτερη έκδοση των 64 kWh συνδυάζεται με ηλεκτρικό μοτέρ 204 ίππων και προσφέρει έως 452 χιλιόμετρα ηλεκτροκίνησης σε κύκλο WLTP. Η κατανάλωση είναι μόλις στις 157 Wh/ χλμ. (0-100 σε 7,6 sec). Και οι δύο εκδόσεις του e-Soul έχουν την δυνατότητα φόρτισης της μπαταρίας τους από το 20% στο 80% σε περίπου 42 λεπτά χρησιμοποιώντας ταχυφορτιστή 100 kW DC.

Το νέο e-Soul είναι το πρώτο μοντέλο της Kia στην Ευρώπη με το σύστημα συνδεσιμότητας UVO CONNECT που περιλαμβάνει μία οθόνη αφής TFF LCD 10,25’’ στην κεντρική κονσόλα του αυτοκινήτου. Ένα ευρύ σύνολο από εφαρμογές και υπηρεσίες ανανεώνεται σε πραγματικό χρόνο μέσω κάρτας SIM ή smartphone με πλήρη υποστήριξη συσκευών Android και Apple. To UVO CONNECT θα είναι διαθέσιμο και σε μελλοντικά μοντέλα Kia.

Η ειδική εφαρμογή UVO app μπορεί να ενημερώνει άμεσα το χρήστη για την κατάσταση της μπαταρίας του e-Soul, την διατιθέμενη αυτονομία, το χρόνο φόρτισης κ.α. Το νέο e-Soul κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της εταιρίας στο Gwangju της Κορέας και θα κάνει το πρώτο του ντεμπούτο στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης τις επόμενες μέρες.

Το ηλεκτρικό Kia Soul με αυτονομία 452 χιλιομέτρων  | iefimerida.gr 0
Το ηλεκτρικό Kia Soul με αυτονομία 452 χιλιομέτρων  | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ηλεκτρικό Kia Soul. Kia Soul
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ