Καψουρεύτηκε στα αλήθεια η Κατρίν Ντενέβ τον Παπακαλιάτη; - iefimerida.gr

Καψουρεύτηκε στα αλήθεια η Κατρίν Ντενέβ τον Παπακαλιάτη;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αυτό αφήνει να εννοηθεί δημοσίευμα που «αποκαλύπτει» την αμοιβαία έλξη που υπήρχε μεταξύ των δυο τους κατά την διάρκεια των γυρισμάτων του «Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι» στην Ρωσία.

«Η ζωή αντιγράφει το σενάριο» είναι το κεντρικό concept δημοσιεύματος εφημερίδας που «αποκαλύπτει» την ιδιαίτερη συμπάθεια που αναπτύχθηκε ανάμεσα στην Αικατερίνη της Ρωσίας Κατρίν Ντενέβ και τον Ποτέμκιν Χριστόφορο Παπακαλιάτη (εραστή της σύμφωνα με το σενάριο) κατά την διάρκεια του γυρίσματος του «Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι» του Ελ Γκρέκο Γιάννη Σμαραγδή.

Το δημοσίευμα αραδιάζει ένα σωρό στοιχεία, πηγή των οποίων (εκτός από τους δυο πρωταγωνιστές, που ποτέ δεν θα έκαναν κάτι τέτοιο) δεν θα μπορούσε να είναι άλλη πέρα από κάποιο μέλος της ομάδας παραγωγής.

Και σίγουρα όχι κάποιος φιλικά προσκείμενος στον Γιάννη Σμαραγδή, καθώς κάποια στιγμή αναφέρει πως -επειδή ο Χριστόφορος είναι και σκηνοθέτης- ο Γιάννης Σμαραγδής προτιμούσε, όταν ήθελε να δώσει οδηγίες στην Κατρίν Ντενέβ, να τις πει στον Χριστόφορο, ο οποίος «είχε τον τρόπο να την πείσει».

Κάτι που δεν το λες και ιδιαίτερα κολακευτικό για τον βραβευμένο σκηνοθέτη.

Αντιθέτως το προφίλ που προκύπτει για τον Παπακαλιάτη είναι σχεδόν διθυραμβικό, ειδικά στο σημείο που γράφει «Όσοι έβλεπαν τον Χριστόφορο με ρούχα εποχής, να ενσαρκώνει τον Ρώσο πρίγκιπα, είχαν να λένε πως τα αγγλικά του είναι τέλεια αλλά και η γοητεία του μοναδική».

Ουσιαστικά πουθενά δεν αναφέρεται ξεκάθαρα ότι μεταξύ της Ντενέβ και του Παπακαλιάτη αναπτύχθηκε κάτι άλλο πέρα από μια φιλία.

Μια φιλία που τους οδηγούσε -σύμφωνα με το δημοσίευμα- να συνεχίζουν τις κουβέντες τους εκτός πλατό και να δειπνούν παρέα τα βράδια συζητώντας για τους ρόλους τους, αλλά και γνωρίζοντας καλύτερα ο ένας τον άλλον.

Το μόνο που μπορεί να πει κάποιος διαβάζοντας όλο αυτό, είναι πως μακάρι να κρύβει μέσα του αλήθεια.

Γιατί τι πιο ωραίο από το να βλέπεις δυο ταλαντούχους ανθρώπους να καταλήγουν μαζί.

Και επειδή η Ντενέβ δεν είναι κανένα κοριτσάκι που ντρέπεται να παραδεχτεί την αλήθεια, θα είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον κάποιος να μετέφραζε το δημοσίευμα στα γαλλικά και να το έστελνε στην γραμματέα της για να το σχολιάσει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ