3 σύνολα ιδανικά για τους γάμους της άνοιξης -Για κάθε στιλ και ηλικία - iefimerida.gr

3 σύνολα ιδανικά για τους γάμους της άνοιξης -Για κάθε στιλ και ηλικία

Μοντέλο ποζάρει στo φακό/ Φωτογραφία: Ζimmermann
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λίγο πριν μπει ο Μάρτιος και ξεκινήσει και επίσημα η νέα σεζόν, έρχεται μια «μεταβατική» περίοδος που θέλει ειδικό χειρισμό στις στιλιστικές επιλογές.

Είναι αυτή η δύσκολη εποχή, κατά την οποία δεν ξέρουμε πώς να ντυθούμε λόγω των συνεχών μεταπτώσεων της θερμοκρασίας. Το ημερολόγιο δείχνει άνοιξη, αλλά ο καιρός δεν την δηλώνει ξεκάθαρα.

Οι νέες κυκλοφορίες των brands και καταστημάτων για την άνοιξη περιλαμβάνουν τα πιο δροσερά και αέρινα κομμάτια σε γλυκές αποχρώσεις. Στην ντουλάπα, όμως, επικρατούν τα σκούρα χρώματα και οι ζεστές υφές.

Θέλουμε να δείχνουμε στιλάτες σε κάθε εποχή -ακόμα κι αν οι αλλάγες της θερμοκρασίας «μπερδεύουν» τις εποχές μεταξύ τους.

Τα πράγματα δυσκολεύουν περισσότερο όταν πρέπει να επιλέξουμε το outfit μας για κάποια επίσημη περίσταση όπως ένας γάμος.

Οι γάμοι, τις πρώτες ημέρες της άνοιξης, είναι πολλοί.

Τι να φορέσουμε σε κάθε γάμο το επόμενο διάστημα για να είμαστε κομψές αλλά και προετοιμασμένες για την κυκλοθυμία του καιρού;

Διαβάστε πoιο είναι τα κατάλληλο outfit για τους γάμους της άνοιξης στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ