Σοφία Γιαννακά: Να βγάλουμε την Ελλάδα από την εξάρτηση του Μνημονίου - iefimerida.gr

Σοφία Γιαννακά: Να βγάλουμε την Ελλάδα από την εξάρτηση του Μνημονίου

Σοφία Γιαννακά: Να βγάλουμε την Ελλάδα από την εξάρτηση του Μνημονίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την στήριξη των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ και των πολιτών της Αιτωλοακαρνανίας ζήτησε χτες σε μεγάλη συγκέντρωση στην πόλη του Αγρινίου, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και υποψήφια στις εκλογές της 6ης Μαϊου, Σοφία Γιαννακά.

Η βουλευτής ζήτησε από τους πολίτες να στείλουν στη Βουλή ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ ώστε να μπορέσει η χώρα να συνεχίσει τις προσπάθειες για την δημοσιονομική εξυγίανση και να καταφέρει η Ελλάδα να απεξαρτηθεί από το Μνημόνιο. Η Σοφία Γιαννακά επεσήμανε ότι το διακύβευμα των εκλογών της 6ης Μαΐου είναι να μπορέσει η χώρα να εκλέξει μια ισχυρή προοδευτική πλειοψηφία για να αντιμετωπίσει την δημοσιονομική κρίση και να διασφαλίσει την παραμονή της στο ευρώ με όρους δημοσιονομικής ισονομίας.

Την ομιλία της παρακολούθησαν ο υπουργός Γεωργίας Κώστας Σκανδαλίδης, ο δήμαρχος Αγρινίου Παύλος Μοσχολιός και πολίτες του Αγρινίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ