Τελευταία ημέρα, σήμερα, για το «φθηνό» πετρέλαιο θέρμανσης - iefimerida.gr

Τελευταία ημέρα, σήμερα, για το «φθηνό» πετρέλαιο θέρμανσης

Τελευταία ημέρα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Tην τελευταία τους ευκαιρία να προμηθευτούν σε... «προνομιακή» τιμή πετρέλαιο θέρμανσης έχουν σήμερα οι καταναλωτές. «Προνομιακή», σε σύγκριση, πάντα με την τιμή στην οποία θα πωλείται από την επόμενη χειμερινή περίοδο και η οποία αναμένεται να προσεγγίσει το 1,50 ευρώ το λίτρο.

Σήμερα, για τελευταία ημέρα το πετρέλαιο θέρμανσης θα πωλείται έναντι ενός ευρώ, περίπου, αφού από την επόμενη χειμερινή περίοδο, λόγω της εξίσωσης των φόρων του πετρελαίου θέρμανσης και κίνησης, η τιμή δεν αναμένεται να πέσει κάτω από το 1,30 με 1,40 ευρώ το λίτρο.

H αύξηση στην τιμή του πετρελαίου θέρμανσης αναμένεται να φθάσει στο 30% με 40% της σημερινής τιμής του, οπότε κάθε καταναλωτής που θα θελήσει να βάλει πετρέλαιο από τον Οκτώβριο και μετά θα επιβαρύνεται με 300 έως 400 ευρώ για κάθε τόνο πετρελαίου. Λογικό και επόμενο, λοιπόν, το γεγονός ότι κατά χιλιάδες οι καταναλωτές έσπευσαν τις τελευταίες ημέρες να γεμίσουν τα ντεπόζιτα των σπιτιών τους...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ