Το ψάρι είναι μια πολύ υγιεινή τροφή και μάλιστα μπορεί να γίνει ένα πολύ νόστιμο πιάτο.
Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τη θρεπτική αξία των ψαριών, αλλά όλοι θα συμφωνήσετε ότι η μυρωδιά που αφήνει στην κουζίνα είναι απίστευτα ενοχλητική.
Το ψάρι είναι ένα tricky τρόφιμο που θέλει ιδιαίτερη μεταχείριση και προσοχή.
Οταν μαγειρευτεί, ακόμα κι όταν φαγωθεί, η μυρωδιά του μένει στα πιάτα και γενικότερα στην κουζίνα.
Καταρχάς, πρέπει να γνωρίζετε ότι το πραγματικά φρέσκο ψάρι δεν μυρίζει.
Η μυρωδιά όμως έχει να κάνει και με τον τρόπο μαγειρέματος. Για παράδειγμα, το τηγάνισμα προκαλεί έντονη μυρωδιά, ωστόσο, άλλες τεχνικές, όπως το να βάλεις το ψάρι σε αλουμινόχαρτο ή χαρτί μπορεί να περιορίσει το πρόβλημα.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο