Μέι: Η αναβολή του Brexit δεν επιλύει το αδιέξοδο για τη συμφωνία - iefimerida.gr

Μέι: Η αναβολή του Brexit δεν επιλύει το αδιέξοδο για τη συμφωνία

Η Τερέζα Μέι/ Φωτογραφία: AP- Francisco Seco
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια ενδεχόμενη αναβολή του Brexit δεν αποτελεί λύση στο αδιέξοδο για τη συμφωνία, παρά μόνο αποτελεί καθυστέρηση υλοποίησης της απόφασης, τόνισε η Τερέζα Μέι.

«Μια παράταση του Άρθρου 50, μια καθυστέρηση σε αυτή τη διαδικασία, δεν υλοποιεί κάποια απόφαση στο Κοινοβούλιο, δεν υλοποιεί μια συμφωνία. Αυτό που κάνει είναι ακριβώς αυτό που λέει η λέξη καθυστερώ. Απλώς καθυστερεί το σημείο στο οποίο λαμβάνεις αυτή την απόφαση. Και νομίζω πως οποιαδήποτε παράταση του Άρθρου 50, με αυτή την έννοια, δεν αντιμετωπίζει το ζήτημα. Μπορούμε να τα καταφέρουμε», τόνισε η Βρετανίδα πρωθυπουργός.

«Οποιαδήποτε καθυστέρηση, είναι μια καθυστέρηση, δεν αντιμετωπίζει το ζήτημα, δεν επιλύει το ζήτημα», υπογράμμισε η Μέι, ενώ αναφερόμενη στις συνομιλίες που είχε με τους ηγέτες της ΕΕ, στο Σαρμ ελ-Σέιχ, έκανε λόγο για αποφασιστικότητα να βρεθεί λύση.

«Αυτό που κατάλαβα από τις συζητήσεις μου με τους ομολόγους μου στο Σαρμ ελ-Σέιχ, και τις τελευταίες ημέρες, είναι [ότι υπάρχει] μια πραγματική αποφασιστικότητα να εξευρεθεί μια διέξοδος, που θα επιτρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο να φύγει από την ΕΕ με έναν ομαλό και εύτακτο τρόπο με μια συμφωνία», δήλωσε, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τερέζα Μέι Brexit
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ