Χουλουσί Ακάρ: «Δεν θα επιτρέψουμε τετελεσμένα σε Αιγαίο και ανατολική Μεσόγειο» - iefimerida.gr

Χουλουσί Ακάρ: «Δεν θα επιτρέψουμε τετελεσμένα σε Αιγαίο και ανατολική Μεσόγειο»

Ο Τούρκος υπουργός Άμυνας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λίγες μέρες πριν την έναρξη της μεγάλης άσκησης «Γαλάζια Πατρίδα» της Τουρκίας ο υπουργός Άμυνας έκανε άλλη μια προκλητική δήλωση μιλώντας σε προεκλογική συγκέντρωση μετά τον Ενρτογάν στην Καισάρεια.

Ο Χουλουσί Ακάρ διεμήνυσε ότι «λαμβάνονται κάθε είδους μέτρα στο Αιγαίο, την ανατολική Μεσόγειο, την Κύπρο και την Μαύρη Θάλασσα. Είναι λίγο μακριά από εδώ, όμως κάνουμε κάθε είδους δραστηριότητα για την προάσπιση των δικαιωμάτων και του δικαίου μας στην “Γαλάζια πατρίδα” μας των 462 χιλιάδων τετραγωνικών χιλιομέτρων», είπε. Και συνέχισε: «Βήματα που δεν συμπεριλαμβάνουν την Τουρκία δεν θα έχουν καμία τύχη. Στα μέρη που ανέφερα δεν θα επιτρέψουμε κανένα τετελεσμένο».

Παράλληλα αναφέρθηκε και στη νέα στρατιωτική επιχείρηση που ετοιμάζει η Άγκυρα στη Συρία τονίζοντας ότι «σαν έλθει η ώρα, με τις οδηγίες του προέδρου μας τα σχέδια αυτά θα γίνουν πράξη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ