Σαμαράς: Θα ανατρέψουμε τις πολιτικές της χρεοκοπίας - iefimerida.gr

Σαμαράς: Θα ανατρέψουμε τις πολιτικές της χρεοκοπίας

Σαμαράς: Στις 6 Μαΐου θα ανατρέψουμε την πολιτική της χρεοκοπίας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πεποίθηση πως η Κρήτη θα κάνει την αλλαγή και θα επιλέξει να πορευτεί με την Νέα Δημοκρατία, εξέφρασε ο πρόεδρος του κόμματος, Αντώνης Σαμαράς, κατά την διάρκεια της προεκλογικής του ομιλίας στο Ηράκλειο.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, τόνισε πως το ΠΑΣΟΚ θεωρούσε δεδομένη την Κρήτη, γι'αυτό και την εγκατέλειψε. Από την άλλη όπως είπε ο Αντώνης Σαμαράς, τώρα ήρθε η σειρά της Κρήτης να εγκαταλείψει το κόμμα του Ευάγγελου Βενιζέλου και να κάνει στροφή στην ανάπτυξη, με την οποία το νησί μπορεί νξα κάνει θαύματα.

Ο Αντώνης Σαμαράς ευχαρίστησε τους πολίτες που παρευρέθηκαν στην ομιλία του ενώ τόνισε πως από 6 Μαΐου, όταν δηλαδή η Νέα Δημοκρατία θα βγει πρώτη στις εκλογές, θα ανατρέψει την καταστροφική πολιτική που οδήγησε την Ελλάδα στην χρεοκοπία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ