Oλικής άλεσης ή χωριάτικο, πολύσπορο ή σικάλεως: το ψωμί είναι μια «παρεξηγημένη» τροφή λόγω των θερμίδων της.
Η ποσότητα και ο τρόπος που καταναλώνεται, όμως, είναι οι δύο παράγοντες που καθορίζουν το πόσο θα επιβαρύνει τελικά τον οργανισμό μας.
Στον διατροφικό κόσμο, εμφανίζονται συνεχώς παραλλαγές και υποκατάστατά του.
Ένα από αυτά, έχει γίνει «εμμονή» των food lovers.
Αυτό το ψωμί είναι αφράτο και η παρασκευή του δεν χρειάζεται αλεύρι, μαγιά, ζάχαρη ή αλάτι.
Μια υγιεινή επιλογή χωρίς πολλές θερμίδες για όλες τις ώρες της ημέρας.
Διαβάστε περισσότερα για το υγιεινό ψωμί χωρίς υδατάνθρακες και θερμίδες, στο bovary.gr
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο