Η Ευγενία Μανωλίδου βγάζει ατμούς - iefimerida.gr

Η Ευγενία Μανωλίδου βγάζει ατμούς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έξαλλη είναι η 36χρονη παρουσιάστρια και μουσικός μετά την προβολή ενός σατιρικού βίντεο με αφορμή το επίμαχο θέμα που την αναστάτωσε: "Αναληθές και προσβλητικό το βίντεο που μόλις είδα. Παρακαλώ πάρα πολύ να μην αναπαραχθεί, γιατί θα κινηθώ νομικά. Ευχαριστώ..." ήταν η νέα απάντηση που έδωσε μέσα από το twitter.

Ένα έργο του Θεόδωρου Μανωλίδη, πρώην συζύγου της Ευγενίας Μανωλίδου, δημοπρατείται στη Θεσσαλονίκη τις επόμενες ημέρες και πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν πως η γυμνή γυναίκα που απεικονίζεται, ξαπλωμένη σε ένα κρεβάτι με έναν άνδρα, είναι η ίδια η παρουσιάστρια!

Σημερινά δημοσιεύματα αναφέρουν πως η μεταξοτυπία -που φέρει τον τίτλο «Συννεφιασμένος Οκτώβρης»- δημιουργήθηκε το 1995, τη χρονιά που ο Θεόδωρος Μανωλίδης παντρεύτηκε την Ευγενία Καραγιαννίδου (όπως είναι το πατρικό της).

του twitter τηςΤην απάντηση στις εν λόγω φήμες έδωσε η ίδια μέσω : «Η μεταξοτυπία για την οποία με ρωτάτε, βασίζεται σε έργο που δημιουργήθηκε από τον καλλιτέχνη το 1980. Λυπάμαι που σας το χαλάω, ήμουν πέντε ετών» έγραψε φανερά ενοχλημένη.

Πηγή: yupi.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ