Το νέο V60 Cross Country στην ελληνική αγορά - iefimerida.gr

Το νέο V60 Cross Country στην ελληνική αγορά

Το νέο V60 Cross Country
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H ελληνική αντιπροσωπεία της Volvo λανσάρει στην ελληνική αγορά την crossover εκδοχή του μεσαίου της μοντέλου. Δείτε πόσο κοστίζει το νέο V60 Cross Country.

Το νέο Volvo V60 Cross Country είναι διαθέσιμο για παραγγελίες στην ελληνική αγορά. Βασισμένο στο νέο V60, το τελευταίο δείγμα της γενιάς των Cross Country συνεχίζει την 20ετή και πλέον παράδοση της Volvo, η οποία δημιούργησε αυτή τη συγκεκριμένη κατηγορία αυτοκινήτων λανσάροντας το πρώτο V70 Cross Country τo 1997.

Το νέο Volvo V60 Cross Country στηρίζεται στην πλατφόρμα SPA (Scalable Product Architecture), όπως το XC60 και τα μοντέλα της Σειράς 90. Το σασί του είναι βελτιστοποιημένο για να προσφέρει άνεση και έλεγχο σε δύσκολες διαδρομές, ενισχύοντας την ξεχωριστή θέση του αυτοκινήτου στην γκάμα των μοντέλων της Volvo. H μεγάλη απόσταση των 21 εκατοστών από τo έδαφος –αυξημένη κατά 63 ολόκληρα χιλιοστά σε σχέση με αυτή του νέου V60 –, η τετρακίνηση, το Hill Descent Control για ελεγχόμενη κατάβαση σε εδάφη με έντονη κλίση και το ειδικό πρόγραμμα για off road οδήγηση του επιτρέπουν να κινηθεί σε εκτός δρόμου τμήματα.

Το νέο V60 Cross Country διατίθεται με τον κινητήρα diesel D4 που αποδίδει 190 ίππους, σε συνδυασμό με αυτόματο κιβώτιο Geartronic 8 σχέσεων και προτεινόμενη τιμή λιανικής 61.594 ευρώ. Στο βασικό του εξοπλισμό περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων το σύστημα πληροφόρησης και ψυχαγωγίας Sensus, με κατακόρυφη οθόνη αφής 9 ιντσών στο κέντρο του ταμπλό, υψηλής απόδοσης ηχοσύστημα με 10 ηχεία, εξελιγμένο πακέτο εσωτερικού φωτισμού, ψηφιακός πίνακας οργάνων με έγχρωμη οθόνη 12,3 ιντσών υψηλής ανάλυσης, προβολείς LED με ενσωματωμένα φώτα ημέρας, ηλεκτρικά ανοιγόμενη πόρτα χώρου αποσκευών και πολλά άλλα στοιχεία ασφάλειας και άνεσης.
Τον ερχόμενο Μάιο θα ξεκινήσει και η παραγωγή της έκδοσης Τ5 AWD με τον βενζινοκινητήρα των 250 ίππων και τετρακίνηση.

Το νέο V60 Cross Country στην ελληνική αγορά | iefimerida.gr 0
Το νέο V60 Cross Country στην ελληνική αγορά | iefimerida.gr 1
Το νέο V60 Cross Country στην ελληνική αγορά | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Volvo Volvo V60 Cross Country
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ