Ο Αλεκ Μπάλντουιν φοβάται επιθέσεις από οπαδούς του Τραμπ - iefimerida.gr

Ο Αλεκ Μπάλντουιν φοβάται επιθέσεις από οπαδούς του Τραμπ

O Άλεκ Μπάλντουϊν σατιρίζει τον Τραμπ στο "Saturday Night Live" του ΝΒC (Φωτογραφία: YouTube)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη σάτιρα όλα επιτρέπονται, λένε, αλλά ο Ντόναλντ Τραμπ μάλλον δεν συμφωνεί.

Εξ’ ου και οι φραστικές επιθέσεις του κατά της εκπομπής “Saturday Night Live” του ΝΒC, όπου ο διάσημος ηθοποιός Άλεκ Μπόλντουϊν τον μιμείται συχνά με μια ξανθιά περούκα και την περασμένη εβδομάδα διακωμώδησε σ’ ένα σκετς τη συνέντευξη Τύπου του Ρεπουμπλικανού προέδρου όπου κήρυξε κατάσταση έκτακτης ανάγκης στις ΗΠΑ για να χτίσει το τείχος του στα σύνορα με το Μεξικό.

Ο Τραμπ οργίστηκε και μέσω Twitter απάντησε ότι δεν είναι καθόλου αστεία τα σκετς της εκπομπής του “Fake News NBC”, αναρωτήθηκε πώς τη γλιτώνουν τα τηλεοπτικά δίκτυα με τέτοια σόου «χωρίς τιμωρία... Πολύ άδικο» και πρόσθεσε με κεφαλαία: «ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΦΑΡΜΕΝΑ ΜΜΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!».

Nothing funny about tired Saturday Night Live on Fake News NBC! Question is, how do the Networks get away with these total Republican hit jobs without retribution? Likewise for many other shows? Very unfair and should be looked into. This is the real Collusion!

Αναμενόμενη ως εκ τούτου σε κάποιο βαθμό η αντίδραση του 60χρονου Μπάλντουϊν που σε συνέντευξή του στο Podcast “Dworkin Report” δήλωσε ότι φοβάται για την ασφάλεια του ιδίου και της οικογένειάς του υποστηρίζοντας ότι με τέτοια κριτική ο Τραμπ ωθεί οπαδούς του να τον βάλουν στο σταυρόνημά τους για να τον «τιμωρήσουν»

Όπως είπε ο Μπάλντουϊν, τον έχουν ρωτήσει συχνά στο παρελθόν αν φοβάται «εκδίκηση» όχι απαραίτητα από την κυβέρνηση ή τον Τραμπ, αλλά από αγκιτάτορές του. «Πάντα έλεγα, “η αλήθεια είναι πως όχι”. Δεν τα έπαιρνα ποτέ στα σοβαρά, μέχρι τώρα», τόνισε επισημαίνοντας ότι ο Τραμπ μπορεί να μη λέει τι πρέπει να γίνει, αλλά δημιουργεί εχθρικό κλίμα. «Κι αυτό είναι μόνον η αρχή».

Την περασμένη Κυριακή ο Μπάλντουϊν απάντησε στο tweet του Τραμπ διερωτώμενος κατά πόσον «συνιστά απειλή για την ασφάλειά μου ή εκείνη της οικογένειάς μου ένας εν ενεργεία πρόεδρος που λέει στους οπαδούς του ότι ο ρόλος μου σε μια τηλεοπτική κωμωδία με καθιστά εχθρό του λαού».

I wonder if a sitting President exhorting his followers that my role in a TV comedy qualifies me as an enemy of the people constitutes a threat to my safety and that of my family?

Για να δεχθεί επίθεση απ’ τον γιο του Τραμπ, Ντόναλντ τζούνιορ που του απάντησε μέσω Twitter: «γλίτωσε μας όλους από τις βλακείες σου, Άλεκ!».

The guy that punches people in the face over a parking spot, has aggressively harassed paparazzi, and humiliated his daughter berating her over the phone eye etc is worried about a tweet that doesn’t even mention him? Okay?

Spare everyone your bullshit Alec! https://t.co/l0E8GN9UKk

Κι ο τελευταίος αντεπιτέθηκε με χιούμορ στη συνέντευξη στο “Dworkin Report” υποστηρίζοντας ότι ακόμη κι αν ο Τραμπ τη βγάλει καθαρή από τις έρευνες για την καταγγελλόμενη ρωσική εμπλοκή στις προεδρικές εκλογές του 2016, ο γιος του παραμένει στο επίκεντρο της έρευνας. «Κι αν δεν του απονεμηθεί χάρη, θα καταλήξει στη φυλακή κι εκεί, όπως εκτιμώ, θα έχει πολύ χρόνο για να παρακολουθεί το “Saturday Night Live”».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ