Αντίστροφη μέτρηση για τις εκλογές της 6ης Μαϊου - iefimerida.gr

Αντίστροφη μέτρηση για τις εκλογές της 6ης Μαϊου

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τις εκλογές της 6ης Μαϊου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ΠΑΣΟΚ και η Νέα Δημοκρατία επιστρατεύουν όλες τις δυνάμεις τους, ώστε τις λίγες ημέρες που απομένουν ένς τις εκλογές να αντιμετωπίσουν μεν τη γενική τάση αποστροφής των πολιτών προς τα μεγάλα κόμματα, στα οποία καταλογίζουν την ευθύνη για τη σημερινή κατάσταση, αλλά και να επανακτήσουν τμήματα των ψηφοφόρων τους που βρίσκονται σε φυγόκεντρη τροχιά.

Σύμφωνα με το Έθνος της Κυριακής στόχος των δυο κομμάτων είναι να φτάσουν και τα 2 μαζί το 50% έτσι να μπορεί να απομακρυνθεί η εφιαλτική προοπτική της ακυβερνησίας της χώρας. Στα επιτελεία των δύο κομμάτων έχει σημάνει συναγερμός καθώς το μήνυμα που στέλνει το εκλογικό Σώμα μια εβδομάδα πριν ανοίξουν οι κάλπες είναι η αποκαθήλωση του δικομματισμού.

Στο ΠΑΣΟΚ προσπαθούν να εντοπίσουν και να γυρίσουν πίσω τους «δραπέτες της Αριστερής όχθης», όσους δηλαδή σκέπτονται να τιμωρήσουν το ΠΑΣΟΚ ψηφίζοντας κόμματα της Αριστεράς και στη Νέα Δημοκρατία ετοιμάζονται για «υπερδεξιά στροφή» αναζητώντας τις ψήφους της Ακροδεξιάς

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ