Ο τελικός Carabao Cup, Τσέλσι-Μάντσεστερ Σίτι και τα ντέρμπι Μονακό-Λιόν, Αϊντχόφεν-Φέγενορντ στα κανάλια Novasports [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο τελικός Carabao Cup, Τσέλσι-Μάντσεστερ Σίτι και τα ντέρμπι Μονακό-Λιόν, Αϊντχόφεν-Φέγενορντ στα κανάλια Novasports [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Eνας τίτλος στην Αγγλία και σημαντικά ευρωπαϊκά ντέρμπι θα κριθούν στο γήπεδο των καναλιών Novasports!

Από την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου έως και τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου, οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά τον τελικό του Carabao Cup (Λιγκ Καπ Αγγλίας) Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι που θα διεξαχθεί στο «Wembley Stadium» Λονδίνου.

Λίγες ημέρες μετά την επιβλητική νίκη των πρωταθλητών Αγγλίας του Πεπ Γκουαρντιόλα με 6-0 επί των «μπλε» του Μαουρίτσιο Σάρι για το πρωτάθλημα οι δύο ομάδες θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους με έπαθλο το τρόπαιο του Carabao Cup.

Παράλληλα, οι λάτρεις της Serie A TIM, θα δουν τους αγώνες της 25ης αγωνιστικής Μίλαν – Έμπολι, Τορίνο – Αταλάντα, Φροζινόνε – Ρόμα, Σαμπντόρια – Κάλιαρι, Μπολόνια – Γιουβέντους, Πάρμα - Νάπολι, Σασουόλο - ΣΠΑΛ, Κιέβο Βερόνα – Τζένοα και Φιορεντίνα – Ίντερ. Οι φίλοι του γαλλικού ποδοσφαίρου, θα έχουν τη δυνατότητα να δουν το ντέρμπι Μονακό – Λιόν και τους αγώνες Ντιζόν – Σεντ Ετιέν, Στρασβούργο – Λιλ, Παρί Σεν Ζερμέν – Νιμ για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Ligue 1, τον εξ αναβολής αγώνας Παρί Σεν Ζερμέν – Μονπελιέ για την 17ηαγωνιστική, αλλά και την αναμέτρηση Λανς - Νιορ για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της Γαλλίας.

Επίσης, οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, θα παρακολουθήσουν το ντέρμπι Αϊντχόφεν – Φέγενορντ και τον αγώνα Ντεν Χάαγκ – Άγιαξ για την 23η αγωνιστική του ολλανδικού πρωταθλήματος της Eredivisie, αλλά και τις αναμετρήσεις Λιντς – Μπόλτον, Γουέστ Μπρόμιτς – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και Νότιγχαμ Φόρεστ – Ντέρμπι για την 34η αγωνιστική της Championship Αγγλίας. Τέλος θα δουν και το ντέρμπι Ραπίντ Βιέννης – Σάλτσμπουργκ στην επανέναρξη του αυστριακού πρωταθλήματος για την 19η αγωνιστική, αλλά και επαναληπτικό αγώναΡοστόφ – Κράσνονταρ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ρωσίας.

.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Novasports παιχνίδια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ