Σπάνιο «κλικ»: Οταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη πόζαρε μαζί με τον Karl Lagerfeld [εικόνα] - iefimerida.gr

Σπάνιο «κλικ»: Οταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη πόζαρε μαζί με τον Karl Lagerfeld [εικόνα]

Αλίκη Βουγιουκλάκη/ Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία φωτογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκη με τον Karl Lagerfeld δημοσίευσε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ στον official λογαριασμό της μητέρας του στο Instagram τον οποίο δημιούργησε πριν μερικούς μήνες.

Θέλοντας να αποχαιρετήσει με μία φωτογραφία τον θρυλικό σχεδιαστή που πέθανε χτες στο Παρίσι, ο Γιάννης Παπαμιλαήλ δημοσίευσε έτσι μία φωτογραφία του Karl Lagerfield όπου ποζάρει μαζί με την Αλίκη Βουγιουκλάκη πριν αρκετά χρόνια.

Στην φωτογραφία η Αλίκη Βουγιουκλάκη ποζάρει στον φακό έχοντας ένα πλατύ χαμόγελο, ενώ από την άλλη ο Γερμανός σχεδιαστής κρύβει το πρόσωπό του με μία βεντάλια.

Να σημειωθεί στον λογαριασμό που δημιούργησε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ στο Instagram με το όνομα alikivougiouklakiofficial, έχουν αναρτηθεί φωτογραφίες από τις προσωπικές και επαγγελματικές στιγμές της μητέρας του όσο εκείνη ζούσε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aliki Vougiouklaki Official (@alikivougiouklakiofficial) στις 19 Φεβ, 2019 στις 11:39 πμ PST

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ