Ποιος κάλεσε -και μάλιστα ταυτόχρονα- τις Λόχαν και Καρντάσιαν στον Λευκό Οίκο; - iefimerida.gr

Ποιος κάλεσε -και μάλιστα ταυτόχρονα- τις Λόχαν και Καρντάσιαν στον Λευκό Οίκο;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το τελευταίο πράγμα που χρειαζόταν η διοίκηση του Ομπάμα, ειδικά τώρα που το σκάνδαλο με τις πόρνες στην Κολομβία και το Ελ Σαλβαδόρ συνεχίζεται, είναι η είδηση ότι κάποιος κάλεσε (και μάλιστα ταυτόχρονα) τις πιο τελειωμένες περσόνες του Χόλιγουντ σε επίσημη εκδήλωση του Λευκού Οίκου. Και όμως συνέβη.

Το δείπνο των Ανταποκριτών του Λευκού Οίκου είναι παραδοσιακά μια ευκαιρία για τους πολιτικούς να έρθουν σε επαφή με παράγοντες από τον χώρο των μίντια, να χαλαρώσουν και να πουν δυο κουβέντες σαν άνθρωποι.

Τώρα, τι ακριβώς έχει να πει ο πρόεδρος Ομπάμα με την Λόχαν και την Καρντάσιαν (σ.σ. που η μια εννοείται πως μισεί την άλλη), κανείς δεν ξέρει. Ούτε φυσικά μπορεί να υποθέσει.

Η ουσία είναι πως έχουν βρεθεί και οι δυο τους καλεσμένες για πρώτη φορά. Και πως, εννοείται ότι σκοπεύουν να παραβρεθούν.

Συγκεκριμένα η Κιμ Καρντάσιαν είναι καλεσμένη από το website Gawker, το οποίο διόλου τυχαία ανήκει στο Fox News, ένα άκρως συντηρητικό κανάλι που θεωρεί τον Ομπάμα μετανάστη, μουσουλμάνο και βασικά τον διάολο τον ίδιο.

Ενώ η πρόσκληση στα χέρια της Λόχαν έφτασε μέσω του ζεύγους Γκρέτα Βαν Σούστερν και Τζον Κόουλ που είναι και πάλι δημοσιογράφοι του Fox News.

Κάθε πρόσκληση είναι για δυο άτομα, οπότε η μεν Καρντάσιαν θα φέρει μαζί την μητέρα και μανατζέρ της Κρις Τζένερ, ενώ η Λόχαν θα μπει από την πόρτα αγκαζέ με τον μόνιμο δικηγόρο υπεράσπισής της Σον Χόλευ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ