Βενιζέλος: «Ο Σαμαράς φοβάται τον απευθείας διάλογο» - iefimerida.gr

Βενιζέλος: «Ο Σαμαράς φοβάται τον απευθείας διάλογο»

Βενιζέλος: Να πούμε ένα μεγάλο «Όχι» στην αποχή
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αποχή από... την αποχή ζήτησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος κατά την διάρκεια της ομιλίας του στην Πάτρα έκανε κάλεσμα στους νέους να προσέλθουν στην κάλπη στις κρίσιμες εκλογές της 6ης Μαΐου, καλώντας τους να μην αφήσουν άλλους να αποφασίσουν για την τύχη τους.

Παράλληλα εξαπέλυσε επίθεση σε όλους όσοι ασκούν κριτική στο Μνημόνιο, λέγοντας χαρακτηριστικά «είναι εύκολη η αντιμνημονιακή πολιτική, να δω όμως πως θα πληρωθούν οι συντάξεις όταν έρθει η ώρα».

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος συνέχισε λέγοντας «καλώ τον Σαμαρά να σεβαστεί τους στοιχειώδεις κανόνες δημοκρατικού διαλόγου. Να πάψει να αρνείται να προσέλθει σε απευθείας συζήτηση.

Φοβάται πραγματικά την αντίκρουση, τα επιχειρήματα που απορρέουν από την γνώση της πραγματικότητας, φοβάται την αλήθεια.

Στην πραγματικότητα αρνείται τον διάλογο και με εμένα και με τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς. Γιατί τέτοιος φόβος, γιατί τέτοια αντιδημοκρατική συμπεριφορά. Αυτές είναι συμπεριφορές παλαιοκομματικού τύπου που έχει καταδικάσει προ πολλού ο ελληνικός λαός».

Ολόκληρη η ομιλία του Ευάγγελου Βενιζέλου στην Πάτρα εδώ

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ