Σνίτσελ αυθεντικό - iefimerida.gr

Σνίτσελ αυθεντικό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν είναι φαγητό για όσους βιάζονται. Υπό όρους, το σνίτσελ μπορεί να γίνει ένα κορυφαίο πιάτο.

Για σνίτσελ χρησιμοποιήστε χοιρινό, μοσχάρι, γαλοπούλα ή κοτόπουλο.

Υλικά

  • 1 κιλό χοιρινό κομμένο σνίτσελ και χτυπημένο
  • 1/3 φλυτζανιού αλεύρι
  • 1/2 κουταλάκι πάπρικα, αλάτι, πιπέρι
  • 3 αυγά
  • 2 φλυτζάνια φρυγανιά τριμμένη
  • Ελαιόλαδο, λεμόνι
Σνίτσελ αυθεντικό | iefimerida.gr 0

Εκτέλεση

Σνίτσελ αυθεντικό | iefimerida.gr 1
  • Ρίξτε 5-6 κουταλιές ελαιόλαδο σε αντικολλητικό τηγάνι να ζεσταθεί ελαφρά
  • Βάλτε τα υλικά σε τρία μπολάκια: στο πρώτο χτυπήστε τα αυγά -Στο δεύτερο βάλτε τη φρυγανιά -Στο τρίτο αναμείξτε το αλεύρι με πάπρικα και πιπέρι
  • Ρίξτε αλάτι στα σνίτσελ -Βουτήξτε τα με τη σειρά πρώτα στο αυγό, μετά στο αλεύρι, τέλος στη φρυγανιά
  • Τηγανίστε τα σνίτσελ σε μεσαία προς χαμηλή φωτιά για 3-4 λεπτά κάθε πλευρά
  • Τοποθετήστε τα σνίτσελ σε απορροφητικό χαρτί για τα λάδια
  • Σερβίρετε με λεμόνι και πράσινη σαλάτα
Σνίτσελ αυθεντικό | iefimerida.gr 2
Σνίτσελ αυθεντικό | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ συνταγή σνίτσελ αυγά φρυγανιά αλεύρι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ