Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Αποθέωση στο ΣΕΦ, «silver alert» έβγαλε ο ΠΑΟ [εικόνες] - iefimerida.gr

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Αποθέωση στο ΣΕΦ, «silver alert» έβγαλε ο ΠΑΟ [εικόνες]

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρώτο ημίχρονο έγινε, δεύτερο ημίχρονο... όχι, αλλά είχαμε τρίτο ημίχρονο στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος στο μπάσκετ.

Της απόλυτης αποδοχής του κόσμου του Ολυμπιακού χαίρει η απόφαση της ομάδας να μην κατέβει να αγωνιστεί στο δεύτερο ημίχρονο του ημιτελικού Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό. Η «ερυθρόλευκη» αποστολή αναχώρησε χωρίς προβλήματα από το ΟΑΚΑ και ήδη στο ΣΕΦ έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 1000 φίλοι της ομάδας του Πειραιά στο ΣΕΦ, προκειμένου να την υποδεχθούν και να αποθεώσουν τους παίκτες του Ντέιβιντ Μπλατ.

Από την άλλη, καζούρα για την αποχώρησή του από το ντέρμπι Κυπέλλου έκανε ο Παναθηναϊκός. Με αφορμή την απόσυρση των «ερυθρόλευκων» από τον ημιτελικό του ΟΑΚΑ, η «πράσινη» ΚΑΕ έκανε χιουμοριστικό ποστάρισμα στα social media. Ανέβασε λοιπόν ένα… silver alert, μέσω του οποίου αναζητεί τον «αιώνιο» αντίπαλο.

40-25 ή 20-0 ακόμα τους ψάχνουμε! pic.twitter.com/RSlpusWqsi

Χαρακτηριστικά, οι «πράσινοι» έλεγαν μετά τα όσα έγιναν σήμερα στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων: «Με 26-6 βολές στο ματς της Ευρωλίγκας στο ΣΕΦ μάλλον έπρεπε να φύγουμε κι εμείς». Με αυτή την ατάκα οι άνθρωποι του τριφυλλιού αφήνουν και σπόντες για τη διαιτησία του αγώνα στο Φάληρο πρόσφατα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ