Τέλος από τον Πανιώνιο ο Μάντζιος - iefimerida.gr

Τέλος από τον Πανιώνιο ο Μάντζιος

Πανιώνιος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Πανιωνίου αποτελεί ο Ακης Μάντζιος, ο οποίος έλυσε κοινή συναινέσει την συνεργασία τους με την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Ο Ελληνας τεχνικός αποχωρεί για δεύτερη φορά στην καριέρα του από τον πάγκο των «κυανέρυθρων», παρά το γεγονός πως κατάφερε να διατηρήσει την ομάδα στη Super League, πετυχαίνοντας τον βασικό στόχο του Πανιωνίου, όπως αναφέρεται και στην ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος: «Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή, Απόστολο Μάντζιο.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ευχαριστεί τον κ. Μάντζιο για την προσφορά του, σε μία τόσο δύσκολη χρονιά, όπου παρά τα δεκάδες προβλήματα ο βασικός στόχος της ομάδας, που ήταν η παραμονή στην κατηγορία επετεύχθη.

Ευχόμαστε στον Απόστολο Μάντζιο καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ