Φινλανδός διαιτητής στο ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ - iefimerida.gr

Φινλανδός διαιτητής στο ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για δεύτερη φορά Φινλανδός διαιτητής τη φετινή σεζόν στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Μετά τον Ματίας Γκεστράνιους που είχε διευθύνει το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στον α' γύρο, η ΚΕΔ στέλνει στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ της 21ης αγωνιστικής τον Βίλε Νεβαλάινεν. Βοηθοί του θα είναι οι Γιούκα Χόνκασεν και Μίκα Λάμπου.

Το εντυπωσιακό είναι ότι η φινλανδική ομοσπονδία πρόλαβε την ελληνική επιτροπή διαιτησίας και ανακοίνωσε πρώτη τον διαιτητή του αγώνα.

Ο 34χρονος ρέφερι ανήκει στη δεύτερη κατηγορία της UEFA (στην ίδια βρίσκονται οι Κομίνης, Παπαπέτρου), δύο κάτω από τον Μανθάνο που «σφύριξε» το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός κι έχει βρεθεί μία φορά στο παρελθόν στο δρόμο ελληνικής ομάδας. Συγκεκριμένα είχε διευθύνει τον αγώνα-ρεβάνς Πανιώνιος-Μακάμπι Τ.Α. 0-1 για τα προκριματικά του Europa League στις 3/8/17.

Οι διεθνείς αγώνες στους οποίους ορίστηκε φέτος είναι οι Μάντσεστερ Γ.-Βαλένθια (U19) 4-0, Ακίσασπορ-Κράσνονταρ 0-1 (όμιλοι Europa), Μακάμπι Τ.Α.-Πιούνικ 2-1 (προκριματικά Europa) και Σέριφ-Σκεντίγια 0-0 (προκριματικά Τσάμπιονς Λ.). Επιπλέον διηύθυνε το Νησιά Φερόε-Μάλτα 3-1 για το UEFA Nations League τον Σεπτέμβριο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ