«Μου έβαλαν βόμβα στο αυτοκίνητο γιατί κάνω καλά τη δουλειά μου» - iefimerida.gr

«Μου έβαλαν βόμβα στο αυτοκίνητο γιατί κάνω καλά τη δουλειά μου»

βόμβα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας στο Ηράκλειο της Κρήτης προκειμένου να λυθεί το κουβάρι της υπόθεσης με την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού από αγνώστους σε αυτοκίνητο σωφρονιστικού υπαλλήλου.

Ο ίδιος ισχυρίζεται πως πίσω από την υπόθεση βρίσκονται κρατούμενοι ή πρώην έγκλειστοι του σωφρονιστικού καταστήματος Αλικαρνασσού. Μάλιστα σύμφωνα με το cretalive.gr ο ίδιος δεν κατονόμασε συγκεκριμένα άτομα και ανέφερε ότι μπήκε στο στόχαστρο κάποιων επειδή είναι πολύ αυστηρός στο πλαίσιο των επαγγελματικών του καθηκόντων, επειδή πολλές φορές δεν είναι αρεστός διότι τηρεί πιστά τους κανονισμούς και δεν κάνει τα στραβά μάτια και χατίρια κανενός.

Σύμφωνα με την αστυνομία και όπως αναφέρει η τοπική εφημερίδα «Πατρίδα», ο εκρηκτικός μηχανισμός δεν εξερράγη λόγω λάθους, διαφορετικά θα είχαν σημειωθεί τεράστιες ζημιές και ενδεχομένως και ανθρώπινα θύματα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ