Το ψυγείο μπορεί να γίνει μια ανεξέλεγκτη πηγή μικροβίων αν δεν απολυμαίνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα.
Ο συχνός έλεγχος των τροφίμων που αποθηκεύουμε σε αυτό, η απομάκρυνση τροφών που έχουν λήξει και ο σωστός καθαρισμός του είναι τα τρία σημεία στα οποία πρέπει να επικεντρώθουμε.
Το ψυγείο χωρίζεται σε διαφορετικά τμήματα που απαιτούν διαφορετική διαχείριση ως προς τον καθαρισμό τους.
Oσο σημαντικές είναι οι ισορροπημένες διατροφικές συνήθειες, ο ποιοτικός ύπνος, η σωματική άσκηση και η θετική ψυχολογία για την υγεία μας, άλλο τόσο σημαντική είναι και η καθαριότητα του σπιτιού.
Και η καθαριότητα του ψυγείου μας είναι πολύ σημαντική.
Εκεί διατηρούμε τα «καύσιμά» μας, ένα μεγάλο κομμάτι της καθημερινής μας ενέργειας -μέσω της διατροφής μας. Η ζωή μας σίγουρα θα ήταν πολύ διαφορετική χωρίς το ψυγείο μας.
Ομως, τελικά, πόσο καλά το καθαρίζουμε;
Διαβάστε ποιο είναι το πιο βρώμικο σημείο του ψυγείου σας στο bovary.gr