Όσοι έχετε επισκεφτεί την πανέμορφη Άνδρο, αποκλείεται να μην έχετε ακούσει για το Μastello, ένα μοναδικό εστιατόριο στο Μπατσί που ειδικεύεται στα θαλασσινά.
Δημιούργημα τριών φίλων, του Στέλιου Δρόσου, του Μιχάλη Στάμαρη, που στην αθηναϊκή εκδοχή έχει και την επίβλεψη της κουζίνας, και του Παναγιώτη Δεκαβάλλα.
Η βασική τους φιλοσοφία στηρίζεται στο καλό φαγητό, στην ψαροφαγία, φυσικά, και τα ανδριώτικα προϊόντα.
Το Μastello ήρθε να καλύψει ένα κενό στη γαστρονομική σκηνή του νησιού, όπου αφθονούν οι παραδοσιακές ταβέρνες, αλλά έλειπε ένα εστιατόριο με δημιουργική ελληνική κουζίνα και θαλασσινές γεύσεις.
Η αθηναϊκή εκδοχή του Μastello βρίσκεται στην Αργυρούπολη.
Στον χώρο αυτό παλιότερα υπήρχε ένα σουβλατζίδικο, αλλά τα παιδιά το ανακαίνισαν από την αρχή, μόνοι τους, υιοθετώντας ένα μοντέρνο μίνιμαλ στυλ που συνδυάζεται ευφάνταστα με νησιώτικα στοιχεία.
Διαβάστε περισσότερα για το Mastello στο bovary.gr