Στοίχημα: Ντέρμπι τίτλου με γκολ στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός! [βίντεο] - iefimerida.gr

Στοίχημα: Ντέρμπι τίτλου με γκολ στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός! [βίντεο]

Στις 19:30 το μεγάλο ντέρμπι της Τούμπας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η μεγάλη ώρα για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό έφτασε.

Οι δύο, κατά τεκμήριο, κορυφαίες ομάδες στη φετινή Σούπερ Λιγκ, έχουν βάλει... στοίχημα με τον εαυτό τους να κερδίσουν το μεγάλο ντέρμπι της Τούμπας και απόψε πρέπει να αξιοποιήσουν όλες τους τις δυνάμεις. Το πρωτάθλημα έφτασε στην 20η αγωνιστική του και αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για τη... στέψη. Το γήπεδο θα είναι κατάμεστο, καθώς το Sold Out ήταν θέμα λίγων ωρών, και η ατμόσφαιρα αναμένεται «καυτή». Ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ, και ο δεύτερος Ολυμπιακός, χωρίζονται από απόσταση έξι βαθμών, και είναι έτοιμοι για τον «υπέρ πάντων» αγώνα. Το διακύβευμα του ντέρμπι είναι σπουδαίο, και η αγωνία στις τάξεις των φιλάθλων φτάνει στο κατακόρυφο!

Στο «στρατόπεδο» του ΠΑΟΚ, το κλίμα είναι εξαιρετικό. Ο «Δικέφαλος» προέρχεται από την ήττα από τον Πανιώνιο για το κύπελλο, σε ένα ματς ωστόσο που έπαιξε με πολλούς αναπληρωματικούς. Το σκορ εξάλλου, δίνει την ευκαιρία στον ΠΑΟΚ να γυρίσει την κατάσταση στη ρεβάνς της Τούμπας. Οι γηπεδούχοι, προηγουμένως, είχαν αντέξει με δέκα παίκτες στο ΟΑΚΑ, απέναντι στην ΑΕΚ, και έμειναν αήττητοι στο πρωτάθλημα. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει τα κλασικά προβλήματα, των Κάνιας και Βέρνμπλουμ. Κατά τα άλλα, η ομάδα του θα κατέβει πάνοπλη στο ντέρμπι. Ο Ρουμάνος τεχνικός, αντιμετωπίζει ευχάριστα διλήμματα για την ενδεκάδα που θα παρατάξει. Ακόμα δεν είναι σίγουρος ο παρτενέρ του Μαουρίσιο, στο κέντρο, με τους Σάκχοφ και Ολιβέιρα να διεκδικούν τη θέση. Επίσης, ο Λουτσέσκου σκέφτεται ακόμα ποιόν θα χρησιμοποιήσει σαν επιτελικό μέσο, ανάμεσα στους Πέλκα και Μπίσεσβαρ. Πάντως, ο δεύτερος θα αγωνιστεί σίγουρα, είτε σαν «δεκάρι», είτε στο αριστερό άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής. Με την ψυχολογία στα ύψη και τον κόσμο στο πλευρό του, ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος για έναν από τους πιο κρίσιμους αγώνες του τα τελευταία πολλά χρόνια.

Όσον αφορά τον Ολυμπιακό, ταξιδεύει ιδιαίτερα φορμαρισμένος στη Θεσσαλονίκη. Οι «Ερυθρόλευκοι» μετράνε πλέον έξι συνεχόμενες νίκες στη Σούπερ Λιγκ, και οι δύο τελευταίες είναι «τεσσάρες» επί Λάρισας και Πανιωνίου. Έτσι, έφτασε στο -6 από τον ΠΑΟΚ και οφείλει να κερδίσει σήμερα, αν θέλει να ελπίζει στον τίτλο. Διαφορετικά, τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Ο Πέδρο Μαρτίνς φαίνεται πως θα προτιμήσει τον Καμαρά αντί του Νάτχο, για τη θέση δίπλα στον Γκιλιέρμε. Η τριάδα Φορτούνης - Ποντένσε - Χριστοδουλόπουλος παρουσιάζεται σίγουρη στα ρεπορτάζ, ενώ ο προπονητής του Ολυμπιακού μάλλον δεν έχει αποφασίσει για την κορυφή της επίθεσης. Ο Γκερέρο ίσως είναι το φαβορί, ο Χασάν έπεται, ενώ υπάρχει στο «κάδρο» πλέον και ο Σολδάνο, που πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στον αγώνα κυπέλλου με τη Λαμία. Σε κάθε περίπτωση, όπως ισχύει και στον ΠΑΟΚ, και οι Πειραιώτες έχουν πολλές λύσεις και οι «πονοκέφαλοι» του Μαρτίνς είναι... ευχάριστοι. Οι φιλοξενούμενοι είναι υποχρεωμένοι να παίξουν με το «μαχαίρι στα δόντια», για να μπορέσουν να υποτάξουν τον φετινό ΠΑΟΚ, που τα πάει περίφημα στο πρωτάθλημα. Πάντως, δηλώνουν πανέτοιμοι για το αποψινό ντέρμπι και θα τα δώσουν όλα για το σπουδαίο «διπλό».

Εκτίμηση: Πρόκειται για το ματς της χρονιάς στο ελληνικό πρωτάθλημα. Η έκβαση του θα κρίνει πολλά, και όσο κλισέ κι αν ακούγεται, και τα τρία αποτελέσματα είναι εξίσου πιθανά. Το δεδομένο είναι, ότι θα αναμετρηθούν δύο ποιοτικές ομάδες, που πρέπει να κυνηγήσουν το γκολ και έχουν τη δυνατότητα να σκοράρουν με πολλούς τρόπους. Θεωρούμε ότι το ντέρμπι θα έχει θέαμα και στηρίζουμε το Over 2 (Ασιατικό) (το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση που σημειωθούν δύο γκολ), σε απόδοση 1.80.

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε και το βίντεο του Betarades.gr για το μεγάλο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό:


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ Ολυμπιακός Super League στοίχημα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ