Σκυλακάκης: Αυτό είναι το βιογραφικό του επιτρόπου που εξευτέλισε τον Πολάκη - iefimerida.gr

Σκυλακάκης: Αυτό είναι το βιογραφικό του επιτρόπου που εξευτέλισε τον Πολάκη

Ο Θεόδωρος Σκυλακάκης/ Φωτογραφία: EUROKINISSI- ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο βιογραφικό του Ευρωπαίου Επιτρόπου, που «εξερράγη» εναντίον του Παύλου Πολάκη, για το γεγονός ότι παραβιάζει τον αντικαπνιστικό νόμο, παραπέμπει ο Θεόδωρος Σκυλακάκης, θέλοντας να υπογραμμίσει τη βαρύτητα του γεγονότος.

«Έχω πολλές φορές ασκήσει κριτική σε πρακτικές Ευρωπαίων αξιωματούχων, αλλά είναι μερικές φορές που βλέπω την στάση κάποιων Ευρωπαίων πολιτικών και αισθάνομαι υπερήφανος γιατί λένε (επιτέλους) με θάρρος το αυτονόητο», επισημαίνει σε ανάρτησή του στο Facebook ο πρώην ευρωβουλευτής της ΝΔ και πρόεδρος του κόμματος «Δράση».

Παράλληλα, στρέφει τα βέλη του κατά των «δήθεν ευαίσθητων της κεντροαριστεράς», όπως τους χαρακτηρίζει.

«Έχω επίσης μια απορία που αφορά διάφορους δήθεν ευαίσθητους της κεντροαριστεράς (όχι όλης ευτυχώς, μιας μικρής μειοψηφίας ανθρώπων με διάφορα κίνητρα), που μας έχουν ζαλίσει για την "σύγκλιση" με τον ΣΥΡΙΖΑ. Φωνούλα δεν έχουν να μιλήσουν για τις αθλιότητες αυτού του κυρίου; Ή μήπως καταπίνουν τη γλώσσα τους, όπως καταπίνουν αμάσητη όλη την χυδαιότητα της συγκεκριμένης κυβέρνησης, που ασκείται πολλαπλά και με κάθε ευκαιρία; Από την κυρία Τασία Χριστοδουλοπούλου που δημόσια δηλώνει ότι τον ΣΥΡΙΖΑ θα ψηφίσουν όσοι περιμένουν διορισμό, μέχρι τα κοινοβουλευτικά μπαλώματα που είτε ψηφίστηκαν ως βουλευτές της αντιπολίτευσης και ψηφίζουν τώρα την κυβέρνηση, είτε γελοιοποιούν το κοινοβούλιο δηλώνοντας επισήμως ότι ανήκουν ταυτόχρονα και στην κυβέρνηση και την αντιπολίτευση!», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ