120 Έλληνες φορολογούμενοι αγόρασαν σκάφος στην Ολλανδία - iefimerida.gr

120 Έλληνες φορολογούμενοι αγόρασαν σκάφος στην Ολλανδία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Aράδα-αράδα ψάχνουν οι άνδρες του υπουργείου Οικονομικών την λίστα που τους απέστειλαν οι Ολλανδικές αρχές και η οποία περιλαμβάνει αναλυτικά τα ονόματα 120 Ελλήνων που έχουν αγοράσει σκάφη στην Ολλανδία.

Τη λίστα απέστειλαν στο υπουργείο οι ολλανδικές αρχές στο πλαίσιο της βοήθειας προς τη χώρα μας για την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής.

Αυτό που ενδιαφέρει βέβαια το υπουργείο Οικονομικών είναι οίχ το γεγονός ότι κάποιοι Έλληνες φορολογούμενοι έχουν σκάφος αγορασμένο στην Ολλανδία όσο για το αν έχουν χρησιμοποιήσει κάποιο τρικ και να έχουν «ξεχάσει» να το συμπεριλάβουν στην φορολογική τους δήλωση.

Στο υπουργείο έχουν ήδη δοθεί εντολές για τον έλεγχο των υποθέσεων αυτών προκειμένου να διαπιστωθεί αν οι συγκεκριμένοι φορολογούμενοι είναι οι πραγματικοί ιδιοκτήτες των σκαφών, αν έχουν δηλωθεί τα σκάφη στις φορολογικές τους δηλώσεις και αν έχει καταβληθεί ο ΦΠΑ που αναλογεί σε τέτοιες αγορές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ